Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın Gizli Saklı dizisi başlamadan izleyici seçimini yaptı!

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın Gizli Saklı dizisi başlamadan izleyici seçimini yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin hazırlıkları başlayan dizisi Gizli Saklı, pek çok izleyicinin merakla beklediği bir yapım. Geçtiğimiz günlerde afiş çekimleri yapılan dizinin başrolünde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı rol almakta. Dizinin yapımcısı ise son olarak Aşk Mantık İntikam’ın da yapımcılığını da üstlenen Yağmur Ünal…

Polisiye ve eğlenceli hikayesi ile büyük dikkat çekmesi beklenen dizinin başrolleri, izleyiciler tarafından birbirlerine çok yakıştırılıyor. Mucize Doktor dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan Sinem Ünsal ile Kardeşlerim dizisi ile çok sevilen Halit Özgür Sarı başrollerde.

İki ismin hayranları, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla, Gizli Saklı dizisi daha başlamadan onları ‘yılın çifti’ seçmiş durumdalar. Sosyal medyada iki oyuncunun ekran uyumunu şimdiden onaylamış durumdalar.

Hazırlıklar sürecinde iki oyuncunun birlikte verdikleri pozlar, hayranlarını da coşturuyor. Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal ikilisi, Gizli Saklı dizisi başlamadan sosyal medyadan oyları topluyorlar…

Partner olarak hayranları tarafından çok yakıştırılan Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal’ın selfieleri üst üste gelirken, sosyal medya da çalkalanıyor. Birlikte verdikleri pozlarla konuşulan iki oyuncu, Gizli Saklı dizisi öncesi, merakları çekmeyi başardı.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın Gizli Saklı dizisi başlamadan izleyici seçimini yaptı! 8

Mucize Doktor dizisinde oynadığı Nazlı karakteri ile milyonların sevgisini kazanan Sinem Ünsal, sezon başında Elbet Bir Gün isimli dizide oynamıştı ancak dizinin ömrü ne yazık ki kısa sürmüştü. Bu hüsranın ardından Ünsal, bu kez polisiye ve eğlenceli bir yapımda yer almaya hazırlanıyor.

Halit Özgür Sarı ise Kardeşlerim dizisinde büyük dikkat çeken bir isim olmuştu. Diziden ayrılışı da aynı oranda izleyenleri üzen bir gelişmeydi. Halit Özgür Sarı, son dönemin öne çıkan oyuncularından birisi. Kardeşlerim’den ayrıldıktan sonra askerlik görevini yerine getiren oyuncu, vatani görevini tamamladıktan sonra Gizli Saklı dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.

“Yaz aylarının sürpriz dizi çifti” olarak nitelendirilen iki oyuncunun enerjilerinin de çok yüksek olduğu ve birbirleri ile uyumları da fotoğraflarına yansıyor.

Bir sosyal medya kullanıcısının “Çok yakında ekranlarımıza gelecek harika bir başrol ikilisi. Sabırsızla bekliyorum.” sözleri, pek çok izleyicinin ortak düşüncesi.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın Gizli Saklı dizisi başlamadan izleyici seçimini yaptı! 9

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ikilisi setten gelen pozlarla birlikte sosyal medyada öne çıkmaya başladı.

Dizi hayranları projenin bir an önce başlaması için sabırsızlanıyorlar. Gelen haberlere göre de dizi, Haziran ayında ekranda olacak.