Ana sayfa Dizi Haberleri Şirin kazdığı kuyuya düştü! Kadın dizisi içimizin yağını eritti!

Şirin kazdığı kuyuya düştü! Kadın dizisi içimizin yağını eritti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin 73. bölümünde bir sahne vardı… İzleyiciler de bu sahnede ne olacağını çok merak ediyordu. Seray Kaya’nın başarıyla canlandırdığı Şirin’in Arif numarası tutmadı.

Şirin, sokak çocuklarına para vermişti. Akşam arkasından gelecek olan adamı durdurmalarını istedi. Şirin’in hedefi Arif’i sokak çocuklarına öldürtmek idi… Ancak hedefi tutmadı.

Arif yolunu değiştirdi. Şirin’in üzerine çöken çocuklar çantasını almaya çalıştı. Yere düşen ve çocukların tekmeleri sonrasında “Ne oldu istediğin gibi gerçekçi olmadı mı” diyen çocuklara para vermek istemeyen Şirin, kendi kazdığı kuyuya düştü.

Elinde çakıları olan çocuklardan kaçmak için çantasındaki paraları vermek durumunda kalan Şirin’in düştüğü bu durum izleyicilerin adeta yağlarını eritti.

İzleyiciler, “Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Kazdığın kuyuya düşersin demiyorlar boşuna, oh içim rahatladı” diye yorumda bulundu.

Bir başka dizi hayranı ise “Dayak yedi üstüne para verdi. Ohh çok iyi oldu, içimin yağları eridi. kadına şiddete hayır ama Şirin’e evet” diye yazdı.

İşte o anlar: