Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisi gönüllerde yara bırakarak veda ediyor!

Siyah Beyaz Aşk dizisi gönüllerde yara bırakarak veda ediyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları izleyici ile buluşan Siyah Beyaz Aşk dizisi 2 bölüm sonra final yaparak izleyiciye veda edecek.

Dizinin finaline doğru gidilirken birçok sahne atlanıyor, hikaye bölük pörçük şekilde arka arkaya dizilmeye çalışılıyor. Finale doğru çek şey anlatmak isteyip hepsini çorbaya çeviren son bölümden sonra, kalan 2 bölümün de benzer şekilde olması şaşırtıcı değil.

Ancak tüm eleştirilere ve bıkmışlığa karşın Siyah Beyaz Aşk dizisi izleyicinin yüreğinde bir yara bırakarak vedaya koşuyor…

Bu yara, tutundukları hikayenin Aslı ile Ferhat’ın hikayesinin aslında beklediklerinden çok farklı şekilde gelişmesi ve onlar için hayallerini kurdukları hayatı bir daha görmenin imkanının olmaması…

İzleyicilerde derin izler bırakan diziler vardır. Erken veda etseler bile uzun süre unutulmazlar.

Vildan ve Özge mevzusunun yarattığı sarsıntı, Ferhat’ın izleyicinin beklentilerinin tam zıttı şekilde anlatılması, birçok dizi fanatiğini yaralamıştı.

Onlar Aslı ile Ferhat’ın imkansız aşkına tutunmuşken, senaristlerin yaptığı bu entrikadan reyting elde etme girişimi pahalıya patladı.

Dizinin reytinginin düşmesi ve finale yürümesi tam anlamıyla senarist hatasının sonucuydu…

Ancak yine de akıllarda güzel bir tat bırakan bir hikaye izlemenin keyfine veren dizi fanatikleri, bu keyfin uzun sürmemesinin üzüntüsünü de yaşıyor.

Aylardır ekran başına keyifle geçen, çirkin ile güzel’in aşkını merakla bekleyen, siyah ile beyaz uyumunu görmek isteyen Siyah Beyaz Aşk dizisi hayranları oldukça üzgün…

Senaryonun saçmalamasına mı yansılar, aylardır peşinden koştukları dizinin beklentileri karşılayamamasına mı üzülsünler, yoksa tüm bunlardan sonra 2 bölüm daha izleyip dizi çöplüğüne gidecek olmasına mı dertlensinler?

Siyah Beyaz Aşk dizisi gönüllerde yara bırakarak veda ediyor! 7

SİYAH BEYAZ AŞK TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Açıkcası Siyah Beyaz Aşk birçok izleyici için harika başlayan bir yapımdı. Haftalardır da müthiş bir tutku ile izlendi.

Ama diziyi uzatalım, entrika ile reytingi artıralım tarzı düşüncelerin ne kadar ağır sonuçları olabileceğine de örnek teşkil ediyor.

Siyah Beyaz Aşk veda ediyor, izleyicinin içindeki yara ise daha kabuk bağlamadı ve uzun süre de dinmeyecektir.