Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk, Elif, Çukur, İstanbullu Gelin! Hepsi final yapacak! İşte bitecek diziler!

Siyah Beyaz Aşk, Elif, Çukur, İstanbullu Gelin! Hepsi final yapacak! İşte bitecek diziler!

tarafından ker_def

Siyah Beyaz Aşk, Elif, Çukur, İstanbullu Gelin! Hepsi final yapacak! İşte bitecek diziler! 7

Yazarımız Ece Er, sezon sonunda hangi dizilerin biteceğine yönelik bir analiz hazırladı. Yazarımız biteceğini düşündüğü dizileri yazısında belirmektedir… Bazı diziler için final kararları henüz açıklanmamış olsa bile yazarımız bu dizilerin biteceğine yönelik değerlendirme yapmıştır.

Ekranlarda Final Fırtınası Esiyor!
Ece Er – Televizyon Gazetesi

Final yazılarını yazmaktan hoşlanmıyorum ama el mahkum bazen böyle sonlananı yazmak gerekiyor. Görev icabı!

Bu sezon yılların dizileri başta olmak üzere pek çok dizi yayın hayatına son veriyor. Ne yazık ki sadece izleyenler değil çalışan ekipler de bu işe üzgündür. Bir dizinin bitmesini sevinç naraları ile bildiremiyorum. Çünkü o dizinin ne emeklerle ekran macerasına başladığını biliyorum. Her dizi kendi içinde bir tempoya sahiptir ve bu koşuşturmayı asla izleyiciye yansıtmadan işleri yoluna koymaya çalışırlar.

İzleyenler ekranda saatlerce bir bölümü izlerken ekip gecesi-gündüzüne karışmış yeni bölümler için hummalı çalışmasına devam etmektedir. Hatta castın en başındakiler bile kendi dizilerini yayın gecesinde izleyemeyecek kadar zorluklar içerisinde çalışır.

Şimdi bakalım Nisan sonu ile ekranda hangi diziler finale gidiyor:

Kanal D
Vatanım Sensin:
Efsane çift olarak televizyon tarihine geçen Begüzar Korel – Halit Ergenç’in başrollerinde oynadığı Perşembe gecelerine damgasını vuran Vatanım Sensin dizisi bu sezon ekranlara veda ediyor.

Siyah Beyaz Aşk:
İbrahim Çelikol- Birce Akalay’ın baş rollerini paylaştığı dizi bu sezon ekranlara veda ediyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi:
Kanal D’nin iddialı dizisi Kenan İmirzalıoğlu ile başladığı projeyi bu sezon bitirme kararı aldı. Daha önce Mehmet Bir Cihan Fatihi dizi hakkında yazdığım yazılardan birinde “bu dizi 12-13 bölüm sürer” demiştim. Emeklere yazık oldu!

(devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)