Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah İnci’de Ebru’dan Leke’deki Yasemin’e Melis Sezen hakkındaki fikirler 180 derece değişti!

Siyah İnci’de Ebru’dan Leke’deki Yasemin’e Melis Sezen hakkındaki fikirler 180 derece değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Leke dizisinde Yasemin karakterine hayat veren Melis Sezen, magazin gazetecilerinin sorularını yanıtladı.

Melis Sezen, bir Ajda Pekkan fanı olduğunu açıkladı. Oyunculuk adına örnek aldığı ismin yurt dışında Nataila Portman, Türkiye’de ise Halit Ergenç olduğunu belirtti.

Leke dizisinin sezon finalinden sonra dinlenecek olan Melis Sezen, ilk kez bu diziyle birlikte başrolde yer aldığını belirtti.

Melis Sezen, “Ben daha çok başrolde olmak değil de karakter olarak bakıyorum. Çok dolu dolu bir karakter. Çok güçlü bir kız. Tırnaklarıyla bir yere gelmiş bir kız. Kendi ayakları üstünde duran bir kız. Bir yandan da kardeşiyle ilişkisiyle beni etkilemişti. Benim için önemli olan karakter olması. Çok mutluyum Yasemin gibi bir karakteri oynamaktan” açıklamasında bulundu.

Çok kıymetli oyuncularla birlikte rol aldığını anlatan Melis Sezen, güzel yorumlar aldığını, izleyicilerin Yasemin’i sevmesinin de kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Siyah İnci'de Ebru'dan Leke'deki Yasemin'e Melis Sezen hakkındaki fikirler 180 derece değişti! 7

Siyan İnci dizisinde Ebru isimli kötü bir karakteri canlandırdığını ve o dönemde çok tepkiler aldığını anlatan Melis Sezen, “Çok keyif alarak canlandırdım ama orada çok sert tepkiler aldığım oluyordu. Şimdi bakıyorum, benden nefret ettiğini söyleyen insanlar Yasemin’i izleyince pozitif bir enerji aldıklarını söylüyorlar. Bunu kırabilmek çok önemli” dedi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: