Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin, diziyle ilgili büyük bir itirafta bulundu!

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin, diziyle ilgili büyük bir itirafta bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ebru Şahin, sezon finalinin ardından Midyat’tan ayrılarak İstanbul’a geldi.

Yaz arasında dinlenecek olan ünlü oyuncu diziyle ilgili magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.Diziye gösterilen aşırı ilgiyi beklemediklerini itiraf etti.

Diziye ilgi olabileceğini beklediklerini ifade eden Ebru Şahin, “Bu kadar aşırı bir şey beklemiyorduk açıkçası. Sete çok fazla şehir dışından yurt dışından gelen misafirlerimiz var. Güzel bir ilgi ve sevgiyle kucakladılar bizi. Mutluyuz o yüzden” diye konuştu.

Akın Akınözü ile uyumlu bir dizi çifti oldukları hatırlatılan Ebru Şahin, “Ekrana yansıtabiliyor isek eğer rolümüzün gereğini, bu bizi çok mutlu ediyor. Aldığımız geri dönüşler de o açıdan güzel. İnsanların bizi benimsiyor olması güzel” diye konuştu.

Verilen bir yemek sonrasında 6 saatlik bir süre hayranlarının ilgisiyle karşılaşan ve zor anlar da yaşayan Ebru Şahin, bu konuyla ilgili şöyle konuştu:

“İnsanlarımızın sevgisine veriyoruz bunu da… Biraz abartıya kaçtı sanırım o gün.”

Diziden sonra hayatında neler değiştiğini anlatan Ebru Şahin, “Kişisel olarak bende çok fazla bir şey değişmedi. İnsanlardan daha fazla geri bildirim alabilme şansına sahip oldum. Daha fazla ilgi ve sevgiye sahip oldum. Onun dışında özel hayatımda, kişisel olarak bir şey değişmedi” diye konuştu.

Kısa bir tatil yaptıktan sonra İsmail Hacıoğlu ile birlikte sinema filminde rol alacağını anlatan Ebru Şahin, film çalışmalarından sonra Mardin’e geri döneceğini belirtti.

İşte o röportaj: