Ana sayfa Sosyal Medya Siz misiniz kötüleyen! Merve Boluğur, adeta intikam alıyor!

Siz misiniz kötüleyen! Merve Boluğur, adeta intikam alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merve Boluğur son yıllarda genellikle olumsuz konularla gündem olan ünlü isimlerden birisiydi… Dizilerde artık yer almamasının yanı sıra, Murat Dalkılıç’tan ayrıldıktan sonra özel hayatını bir türlü düzene koyamaması ile de gündem olurdu. Sosyal medyada hakkında birçok olumsuz yorum yapılan ünlü oyuncunun son günlerdeki hallerine dikkat…

Ancak son günlerde Merve Boluğur adeta bu tür içeriklerden intikamını alır gibi, özgürlük,mutluluk ve hayat sevinciyle dolu… Burak Dayı ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu, instagram hesabından öyle pozlar paylaşıyor ki, sanki yeni bir hayatın kapılarını açmış gibi.

Siz misiniz kötüleyen! Merve Boluğur, adeta intikam alıyor! 9

Etrafına mutluluk saçan ünlü oyuncu, Manavgat’ı gezdi ve Manavgat Şelalesi’nde de suya girerek serinledi… Ayırca ağaca çıkan Merve Boluğur, kahkahalar attığı fotoğrafı ile de düşman çatlatıyordu.

Siz misiniz kötüleyen! Merve Boluğur, adeta intikam alıyor! 10

Son yıllarda hakkında yapılan onca olumsuz haber ve yorumlardan adeta intikam alır gibi pozlarıyla instagram hesabını mutluluk bahçesine çeviren oyuncu, hayranlarını da şaşırtmaya devam ediyor.

Siz misiniz kötüleyen! Merve Boluğur, adeta intikam alıyor! 11

Merve Boluğur’un bu mutluluğunun altında eski eşi Murat Dalkılıç ile Hande Erçel’in ayrılığının etkisi var mı, işte bu da sorulan sorulardan birisi…

Hayranlarının yorumu ise “Merve Boluğur hayata geri dönmüş” şeklinde…