Ana sayfa Güncel Haberler Koronavirüs unutuldu, çılgınlık had safhada! İşte Asena Tuğal’ın şaşkınlığı!

Koronavirüs unutuldu, çılgınlık had safhada! İşte Asena Tuğal’ın şaşkınlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Asena Tuğal’ı izleyiciler en son Afili Aşk isimli romantik komedi dizisinde seyretmişti… Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, Mart ayında final yapan dizinin ardından Bodrum’daki evine geçmişti.

Karantina dönemini Bodrum’da geçiren Asena Tuğal, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da rahatlığını ve doğa ile iç içi hallerini takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Oyuncu, şimdilerde ise Bodrum’da kendini karantinaya alma ihtiyacı hissediyor.

Tatilcilerin yoğun ilgisinin ardından Bodrum’da plajlarda adeta adım atılacak yer kalmadı. Basına da yansıyan görüntüler birçok tatil yöresinde vatandaşların sanki koranavirüs bitmiş gibi tedbirsiz davranmaları dikkat çekiyor.

İşte bu konuyu gündeme getiren Asena Tuğal, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kendisini korumak adına karantinaya aldığını ifade etti.

Oyuncu, “Bodrum’un çılgın bayram kalabalığından ve insanların maskesiz gezme rahatlığından korkup evde mecburi karantina yaşıyorduk” diyerek aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Koronavirüs unutuldu, çılgınlık had safhada! İşte Asena Tuğal'ın şaşkınlığı! 7