Ana sayfa Dizi Fragmanları Beren Saat bambaşka bir rolle geliyor! Atiye yeni fragmanı olay!

Beren Saat bambaşka bir rolle geliyor! Atiye yeni fragmanı olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merak ve heyecan ile beklenen Atiye dizisinde yeni fragman yayınlandı. Daha önce Beren Saat’in yer aldığı bir fragman paylaşılmış ama izleyiciler bundan pek de tatmin olmamıştı. Beren Saat’in yanı sıra başrollerinde Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve tim Seyfi’nin yer aldığı dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Dizi 27 Aralık’ta Netflix’te yer alacak.

Peki nasıl bir dizi izleyeceksiniz? Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder.

Beren Saat bambaşka bir rolle geliyor! Atiye yeni fragmanı olay! 7

Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Beren Saat’in yıllardır hasretini çeken hayranlarının heyecanla beklediği, bambaşka bir karaktere hayat vereceği Atiye dizisinin fragmanı beğeni topladı.

İşte Atiye dizisinin yeni fragmanı: