Ana sayfa Dizi Haberleri Son dönemin en iyi dizisi ama anlaşılamadı! Halka dizisi izleyiciye fazla mı geldi?

Son dönemin en iyi dizisi ama anlaşılamadı! Halka dizisi izleyiciye fazla mı geldi?

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisi, ne yazık ki olay örgüsü, karakterleri ve diyalogları ile dikkat çeken bir dizi.

Ancak sadece kısıtlı sayıda ulaştığı kişi için dikkat çekici! Diziyi izleyenler, televizyon ekranlarında hakettiği yeri bulamadığından hep şikayet ediyor sosyal medyada.

Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal ve Hazal Subaşı’nın oynadıkları dizi, beklenen reytingleri alamadı. Sezon içinde kaynayıp gitti!

Dizi sezon arası verdi. Yeni sezonda da devam edecek. En büyük şansı  TRT’de yayınlanması. Çünkü bu reytinglerle özel bir kanalda çoktan dizi çöplüğüne gitmişti. Ancak TRT, dizinin reytingleri düşük de olsa şans vermeye devam ediyor.

Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu da pek çok izleyici gibi düşünüyor. Halka’nın son dönemin en iyi dizileri arasında olduğunu belirten Koloğlu, ne yazık ki anlaşılamadığı görüşünde.

Koloğlu, “Bu diziyi anlamadılar” başlıklı yazısında, Halka için bakın neler söylüyor:

Son dönemin en iyi dizisi ama anlaşılamadı! Halka dizisi izleyiciye fazla mı geldi? 7

Son dönemin en iyi dizisi ‘Halka’…

Polisiye gibi sıkıntılı bir alanda sürprizi yaptı. “Artık çözüldü” diye düşündüğümüz anda, adına layık manevralarıyla, “Vay be!” dedirtmesini bildi. Önceden bitmiş senaryosu, karakterinin nerede ve ne şekilde hareket edeceği çözümlenmiş bir dizi olma şansı çok önemli. Son bölüm için, “Türk dizisi duygusallığına düşecek” derken,
tokat gibi bir finalle bizi yerimize mıhladı.

Düzey yetmiyor!

Yapım, totalde bir önceki hafta ilk 100’e zor girdi. Hani entel dantel AB’de, 25’inci sırada yer aldı. Sezonun en iyi projelerinden belki de tüm dizi tarihimizin en iyi polisiyelerinden biri olarak gördüğüm bu yapımın izlenme oranıyla olan çelişkisi, başka bir projede olur mu, bilemem. Oyuncu kadrosuyla müziğiyle ve görüntüleriyle çok iyi…
Hani nasıl denir, ‘bizim ekran seyircisine fazla’… Çok izlenen bir özel TV’de olsaydı, durumu değişir miydi?