Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin başrolü Alperen Duymaz, eşine öyle bir laf etti ki sosyal medyayı salladı!

Son Yaz dizisinin başrolü Alperen Duymaz, eşine öyle bir laf etti ki sosyal medyayı salladı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Zemheri dizisinin ardından şu sıralar Son Yaz isimli dizide rol alan Alperen Duymaz’ın sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım büyük dikkat çekti. Geçtiğimiz Ocak ayında sürpriz bir evlilikle herkesi şaşırtan Alperen Duymaz’ın eşine duyduğu aşk, yaptığı paylaşıma yazdığı notla bir kez daha görülüyor. Başarılı oyuncu, çocukluk aşkı olan Kübra Kelkit ile evlenmişti.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikilinin ani bir kararla evlendikleri herkesi şaşırtmıştı. Şu anda Fox TV’de Hafsanur Sancaktutan ile kamera karşısına geçen başarılı ve yakışıklı oyuncu, mutlu beraberliği ile de gündemde.

Alperen Duymaz’ın öğretmen olan eşi ile çekilen bir fotoğrafına yaptığı yorum ise herkesin dikkatini çekerken, romantizm kokan fotoğrafları da büyük beğeni topladı.

Sevgilisi ile gizlice evlenen oyuncunun eşini öperken çekilen siyah beyaz bir fotoğrafını yayınladığı instagram’daki paylaşımına “Aldığın her nefese şükürler olsun…” notu dikkatleri çekti.

Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizilerindeki performansıyla tanınan Alperen Duymaz, öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit’le sürpriz bir kararla 2020 Ocak ayında nikah masasına oturmuştu.

Ankara’da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit’in tayin hakkı nedeniyle hızlı bir kararla evlendikleri gündeme gelmişti.

İşte Alperen Duymaz’ın çok konuşulan o paylaşımı:

aldığın her nefese şükür olsun

Son Yaz dizisinin başrolü Alperen Duymaz, eşine öyle bir laf etti ki sosyal medyayı salladı! 7