Ana sayfa Sosyal Medya Survivor 2020’nin reyting başarısı Savaşçı’yı kötü etkiledi!

Survivor 2020’nin reyting başarısı Savaşçı’yı kötü etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı, Ünlüler – Gönüllüler formatı ile Survivor 2020’yi başlattı. TV8 ekranında 16 Şubat Pazar akşamı yayınlanan programın reytingleri merak ediliyordu.Sonuçları Acun Ilıcalı açıkladı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile mutluluğunu dile getiren Ilıcalı, “Survivor 2020 ilk bölümüyle şimdiye kadarki en iyi başlangıcını yaptı. Bu rekor izlenme oranı için tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum. İzleyicilerimize gönülden teşekkür ediyorum” diyerek sevincini dile getirdi.

Survivor 2020'nin reyting başarısı Savaşçı'yı kötü etkiledi! 7

Survivor 2020’nin bu kadar büyük ilgi görmesinin altında katılan isimler de etkili oldu. Uğur Pektaş gibi Arka Sokaklar dizisi hayranlarının yakından tanıdığı bir ismin yanı sıra, Türkiye’nin güldüren ismi Ersin Korkut, yarışmaya büyük renk kattı.

Survivor aldığı reyting oranlarıyla da dizilerin önünü kesti. Daha önceden Savaşçı dizisinin birinci olduğu Pazar akşamları artık Survivor gerçeği yaşanacak.

Dün akşam Tüm kategorilerde birinciliği Survivor alırken, Savaşçı totalde 2., AB ve ABC1 gruplarında ise 3. sırada yer alabildi.

Güvercin dizisi ise totalde ve AB’de 4. olurken, ABC1’de ise 5.’lik elde etti.

Şampiyon dizisi sadece AB grubunda ilk 10’a girebildi.