Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyada Kızılcık Şerbeti fırtınası yaşandı!

Sosyal medyada Kızılcık Şerbeti fırtınası yaşandı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 20 Ocak Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümüyle hem reytinglerde hem de sosyal medyada kanalın yüzünü güldüren sonuçlar elde etti! Dizi, Total’de 7. sırada olsa da AB ve ABC1 kategorilerinde, Yalı Çapkını’nın arkasından 2. sıradaydı.

13. bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti, giderek izleyenlerin daha çok ilgisini çeken bir yapım olmayı başardı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün Doğa ve Fatih karakterleri ile beğenildikleri dizide ayrıca Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Ceren Yalazoğlu gibi isimler de başarılı oyunculuklarıyla ayrıca sevilerek izleniyor.

Dizide Fatih ve Doğa arasında aileleri nedeniyle yaşanan gerilimler sürerken, Doğa’nın evi terketmesiyle başka bir gergin sürece girildi. Ayrıca Ömer’in karısı sandığı kişinin aslında yengesi olduğu, ikizi ölünce onunla evlendiği ve oğlunun da aslında yeğeni olduğu, evliliklerinin de gerçek bir evlilik olmadığı ortaya çıktı. Kıvılcım ve Ömer çifti ile ilgili ilerleyen bölümlerde yeni bir aşk hikayesi de izleyenleri bekliyor bu gerçeklerden sonra.

Muhafazakar bir aile ile modern bir ailenin çocuklarının evlenmesi sonrası yaşanılanların anlatıldığı Kızılcık Şerbeti dizisi, son bölümüyle sosyal medyada günün en çok konuşulan dizisi oldu.

Cuma akşamı sosyal medyada Kızılcık Şerbeti fırtınası yaşandı! 18

Dizi, aynı akşam ekrana gelen ve sezonun en yüksek reytinglerini alan dizisi Yalı Çapkını karşısında sosyal medyada güçlü bir duruş sergilemekte! Son yayınlanan bölümüyle de en popüler dizi olmayı başardı 20 Ocak akşamı! Adba.tv’nin yaptığı ölçüme göre Kızılcık Şerbeti dizisine 187 bin ileti gelirken, Yalı Çapkını dizisine ise 69 bin 100 ileti geldi.

Cuma akşamı sosyal medyada Kızılcık Şerbeti fırtınası yaşandı! 19

Günün diğer dizileri Ateş Kuşları, Barbaros Hayreddin ve İyilik dizilerine gelen ileti sayısı ile çok daha düşük. İki dizi arasında yaşanan rekabette Kızılcık Şerbeti reytinglerde olmasa da sosyal medyada Yalı Çapkını’na meydan okuyor adeta! İzleyicilerden Kızılcık Şerbeti dizisine daha çok destek geldiği görülmekte!