Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 1 Nisan Pazartesi 76. Bölüm Fragmanı İzle! Savcı Derya tutuklanıyor!

Söz 1 Nisan Pazartesi 76. Bölüm Fragmanı İzle! Savcı Derya tutuklanıyor!

tarafından ker_def

Söz dizisinde geçtiğimiz hafta Fethi’nin şehit olmasının üzüntüsü vardı. Kanal D’de yayınlanacak Leke dizisinin başrol oyuncusu olan Burak Sevinç, 3. sezonunda Söz dizisine veda etti. Böylece Avcı lakaplı Tim elemanı da artık yok. Yeni Avcı ise Fethi’nin aşkı Eylem olacak.

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı Söz dizisinin 1 Nisan Pazartesi günü 76. bölümü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. 76. bölümden ilk görüntüler yayınlandı, videodan izleyebilirsiniz.

Fragmanda dikkat çeken detaylar var. Yavuz teröristlere büyük bir şok yaşatıyor. Tim ise delilik yapıyor ve teröristlerin arasına dalıyor. Tim’in hedefinde Dragan var… Savcı Derya ise elinde kelepçe ile polis tarafından götürülüyor. O anlarda Yavuz’un yapabilecek hiçbir şeyi yok ve sadece izlemekle yetiniyor. Anlaşılan yeni bölümde bir hayli hareketli sahneler izleyicileri beliyor.

Peki Söz dizisinin 75. bölümünde neler olmuştu?

Yavuz ve Derya için artık geri dönüş yoktur!
Terör devleti için planlarına hız veren Dost, Linda ve Dragan’a kurulacak ülkenin tarihini verir. Bu sırada Türkiye’yi içerden karıştıracak suikastlar için plan yapmaktadır.

Tim, Dragan’ı ortadan kaldırmakta kararlıdır fakat o sırada Dragan’ın yanında olan Karabatak kurulması planlanan terör devleti hakkında kritik bilgiler ele geçirmek üzeredir. Tim hamle yapmak için Karabatak’tan gelecek haberi bekler ama Karabatak’ın işi hiç kolay olmayacaktır.

Yavuz hücre evlerine yaptığı baskında şok edici bir suikast bilgisi elde eder; Eylem’in hayatı tehlikededir…

Yavuz gerisinde cesetler bıraktığı hücre evinden hızla ayrılırken karşısında Derya’yı bulur. Artık geri dönüşü olmayan bir noktaya gelmişlerdir…