Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 60. Yeni Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Keşanlı’nın büyük şaşkınlığı

Söz 60. Yeni Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Keşanlı’nın büyük şaşkınlığı

tarafından ker_def

Söz 60.bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Star’da izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Söz dizisi 60. yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Mücahit’in Yavuz’a itirafları yeni bölümde yer alacak. Yavuz’a bahsettiği ‘Bi arkadaş’ hikayelerindeki kişinin kendisi olduğunu söyleyen Keşanlı, çok şaşırdı. Çünkü Yavuz durumu anlamıştı. Mücahit’in şaşkınlık halleri dizinin yeni bölümüne damga vuracak. Mücahit, Melisa ile ilk karşılaşmasını ve sonrasında yaşananları anlattı.

60. bölümden 2. ön izleme yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümde Sami ile Yavuz arasında neler olacağı da merakla bekleniyor. Dragan’ın hem Yavuz’a hem de Tim’e tuzak kuracağı da fragmanda ortaya çıkmıştı.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya ve Ece Ceşmioğlu’nun yer aldığı Söz dizisinin 19 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümü ile ilgili ilk fragmanda önemli detaylar vardı.

Fragmandan yansıyanlara bakılırsa Savcı Derya, Dragan’ın istediklerini yapmak zorunda. Dragan, Derya’nın üzerine bomba bağlıyor. Derya, Savcılıktan bir belge almak zorunda bırakılıyor. Ayrıca bomba patlıyor ama Derya’ya ne olduğu meçhul. Dragan ise sevgilisini Yavuz’a veren Nisan ve adamlarını öldürüyor. Yani dizide ayrılık var. İkinci Fragmanda ise Dragan, “Bugünden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyor. Hem Tim hem de Yavuz, Dragan’ın hedefinde… Tim’in aracı bombalanıyor. Yavuz ise arabasında çapraz ateş altında kalıyor. Yavuz, kanlar içinde kalıyor.