Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 73.Bölüm 1. Fragmanı İzle! Söz dizisinde Çaylak ölecek mi?

Söz 73.Bölüm 1. Fragmanı İzle! Söz dizisinde Çaylak ölecek mi?

tarafından ker_def

Star TV’nin başarılı dizisi Söz, 3. sezonuyla ekranlarda yer almaya devam ediyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Sarp Akkaya’nın yer aldığı dizinin 73. yeni bölümü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Özel kuvvet askerlerinin toplandığı an yanlarında Ateş’in de bulunması fragmanda en dikkat edilen konulardan.Yavuz, büyük operasyon yapacak. Çaylak ise yapılan bir baskında vuruluyor. Baba olmaya hazırlanan Çaylak ölecek mi? Yavuz ise başkonsolosu rehin alarak büyük bir kriz çıkartıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Peki Söz dizisinin son yayınlanan 72. bölümünde neler yaşanmıştı?

Karargâha bombalı saldırı yapmak üzere olan Karabatak’ı(Eren Vurdem) karşısında gören Tim, büyük bir şok yaşar. Tim ve Nazlı(İlayda Ildır), Karabatak’a aslında kim olduğunu hatırlatmak için elinden geleni yapar.

Sami’ye yaptıklarının bedelini ödeten Yavuz, arkasında bıraktığı delillerle zor duruma düşecektir. Derya delillerin derhal araştırılmasını isteyip, Yavuz’la karşılaştırılmasını talep eder. Derya’nın şüphelerinin farkında olan Yavuz, depoda vurulan kişinin kendisi olmadığına ikna etmesi gerekmektedir.
Sami’nin ölümünün ardından Tarık, Cahit ve Samet artık sıranın kendilerine geldiğini anlamışlardır.

Kurulması planlanan terör devletinin arazi tapuları için Yavuz’un peşlerine düşeceğinden emindirler. Ama geri adım atmamakta anlaşsalar da Samet, diğerlerinden gizli olarak Yavuz’u arayarak anlaşma yapmayı teklif eder. Ama bu anlaşma sandığı gibi kolay olmayacaktır.

Karabatak üzerinden kurduğu hain planı istediği gibi sonuçlanmayan Dragan ise yaşadığı hezimetin ardından hain bir planla karşılık vermek için harekete geçer.
Tapuları alıp terör devleti planlarına büyük darbe vuran Yavuz, beklemediği bir haber alır. Tapulara karşı Turan ustanın canı söz konusudur. Yavuz için zamana karşı bir yarış başlar.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.