Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 73. bölüm 2. fragmanı izle! Yavuz öyle bir söz söyledi ki mest olacaksınız!

Söz 73. bölüm 2. fragmanı izle! Yavuz öyle bir söz söyledi ki mest olacaksınız!

tarafından ker_def

Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın başrolünde oynadıkları Söz dizisinin 73. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda önemli detaylara yer verildi. Tim elemanları zorlu bir göreve daha hazırlanıyor. Linda ise Yavuz’a silah doğrultuyor. Çaylak ise vuruldu. Ateş ile Nazlı yeniden kavuşuyor. Ateş, Dragan’ı buluyor ve silahını ona doğrultuyor. Yavuz’un “Çanakkale Geçilmez” sözü ise 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümüne yaklaşıldığı bu günlerde bir hayli anlamlıydı Videodan 73. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Dizinin yeni bölümünde Tim, tehlikeli bir yolculuğa çıkarken Yavuz da Linda için harekete geçiyor ve konsolosluğu basarak başkonsolosu rehin alıyor…

Turan ustanın başına gelenlerin ardından Yavuz olanların hesabını sormak için Linda’nın peşine düşer.

Karabatak tarafından tuzağa düşürülen Tim içinde bulundukları zor durumdan kurtulmak için mücadele verirler. Bu sırada beklemedikleri bir destekçileri olacaktır.

Linda’nın bir restoranda yabancı ülke Konsolosu ile birlikte olduğunu öğrenen Yavuz masada konuşulanları öğrenmek için beklemeye başlar. Burada alçakça terör eylemlerinin planlanmakta olduğunu anlayacaktır.

Tim ülkeye sokulan tahrip gücü yüksek yüklü miktar patlayıcı ihbarıyla harekete geçer. Ama yaşanan gelişmeler sonunda Tim bu alçakça saldırıyı önlemek için bomba yüklü araç ile tehlikeli bir yolculuğu başlar.

Linda ve Konsolosun hain bir plan için ortaklaşa çalıştığını öğrenen Yavuz restoran çıkışı takibe başlar. Yavuz’u atlatmanın tek yolu olarak Konsolosluğa sığınmak olduğunu bilen Linda planını uygular. Yavuz Konsolosluğa girmenin savaş sebebi olduğunu bilse de Linda’yı almak için başka çaresi yoktur…

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.