Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 74. bölümde romantizm rüzgarı esecek!

Söz 74. bölümde romantizm rüzgarı esecek!

tarafından ker_def

Söz dizisinin 74. yeni bölümü 18 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’da izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde izleyicileri romantik anların bekleyeceğini yayınlanan fragmandan anlamaktayız. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 74. bölümünden 1. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde önemli detaylar var.

Çanakkale Türküsü’nün yer aldığı Söz dizisinin 74. bölümü bu özel günde izleyicilerle yeniden buluşacak. Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümünde Söz dizisinde de “Çanakkale Geçilmez” sözü söylenmekte… Yavuz ve Derya, Fethi ve Eylem, Ateş ve Nazlı, Su ve Çaylak, Melisa ile Keşanlı Mücahit… Dizinin aşıklarından duygusal anlar fragmanda yer alıyor. Ancak bir önemli detay var. Dizide bir karakter şehit olarak ayrılacak. Peki bu isim kim olacak? İşte bu sorunun yanıtı herkesi meraklandırıyor.

Söz 73. bölümde neler yaşanmıştı?

Turan ustanın (Atsız Karaduman) başına gelenlerin ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) olanların hesabını sormak için Linda’nın (Melis Birkan) peşine düşer.

Karabatak (Eren Vurdem) tarafından tuzağa düşürülen Tim içinde bulundukları zor durumdan kurtulmak için mücadele verirler. Bu sırada beklemedikleri bir destekçileri olacaktır.
Linda’nın bir restoranda yabancı ülke Konsolosu ile birlikte olduğunu öğrenen Yavuz masada konuşulanları öğrenmek için beklemeye başlar. Burada alçakça terör eylemlerinin planlanmakta olduğunu anlayacaktır.

Tim ülkeye sokulan tahrip gücü yüksek yüklü miktar patlayıcı ihbarıyla harekete geçer. Ama yaşanan gelişmeler sonunda Tim bu alçakça saldırıyı önlemek için bomba yüklü araç ile tehlikeli bir yolculuğu başlar.

Linda ve Konsolosun hain bir plan için ortaklaşa çalıştığını öğrenen Yavuz restoran çıkışı takibe başlar. Yavuz’u atlatmanın tek yolu olarak Konsolosluğa sığınmak olduğunu bilen Linda planını uygular. Yavuz Konsolosluğa girmenin savaş sebebi olduğunu bilse de Linda’yı almak için başka çaresi yoktur…