Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 75. bölüm fragmanı izle

Söz 75. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Söz dizisinin 75. bölümü Star TV ekranında 25 Mart Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya gibi isimlerin yanı sıra birçok yeteneği bünyesinde barındıran Söz dizisinin 75. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan 75. bölüm fragmanını bulabilirsiniz.

Star TV ekranlarında yayınlanan askeri dizi ‘Söz’ün Pazartesi günü ekrana gelen son bölümünde Avcı lakaplı Fethi karakteri şehit oldu. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni’ne yapılan saldırıyı fark eden Fethi teröristlerle çatışmaya girdi ve vuruldu. Ancak dizinin hayranlarının bu sahneye itirazları vardı. Bu itirazlar aslında dizinin eskisi kadar özenli çekilmediğini de ortaya döküyor.

Teröristleri etkisiz hale getirdikten sonra törenin yapıldığı yapıldığı salona giren Fethi burada tüm komutan ve arkadaşlarının arasında yere yığılarak son nefesini verdi ve şehit oldu.

Sahne duygu yüklü bulunsa da bazı mantık hataları izleyenlerin gözünden kaçmadı ve izleyiciler bunlara tepki göstererek dizinin eski havasının kalmadığını savundu.