Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 81. bölüm fragmanında Yarbay Erdem hedefte, Yavuz ise yeniden Tim’in başında

Söz 81. bölüm fragmanında Yarbay Erdem hedefte, Yavuz ise yeniden Tim’in başında

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarının sevilen dizisi Söz, 81. yeni bölümüyle birlikte 6 Mayıs pazartesi günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin son 4 bölümü kaldı.

3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan Söz dizisi, 4 bölüm sonra veda edecek. Veda bölümleri yaklaşırken dizide olayların nereye gideceği büyük merak konusu. 81. bölüm fragmanında Yavuz’un hastalığı nüksediyor. Erdem Yarbay hedefte. Şehirde bombalar patlıyor. Yavuz, yeniden Tim’e dönüyor… Videodan dizinin yeni bölümünden ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

80. bölümde neler olmuştu?

Yavuz’un zekice planı sonucunda Dragan yakalanıyor!

Yavuz’un zekice planı sonucunda yakalanan Dragan adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır.

Eylem’in zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indirir. Tim Eylem’e ulaştığında onu kafasına dayanmış bir silahla tehlikenin ortasında bulur.

Yavuz ve Kopuk, Linda’dan aldıkları önemli bilgiler ışığında terör devleti planlarının arkasındaki kişiyi araştırmaya koyulurlar. Büyük patrona ulaşabilecekleri bir adres öğrenirler.

Bu sırada İstanbul bir terör saldırısıyla sarsılır. Halk otobüsünde silahlı bir terörist El Muğdar’ın serbest bırakılması talebiyle bir katliam girişiminde bulunur.

Harekât merkezinde Dragan ve yakın adamı Sadık paralel sorguya alınır. Dragan serbest bırakılmazsa İstanbul’un her yerinde büyük patlamalar olacağı tehdidinde bulunur. Eylem ve Yavuz çapraz sorguda önemli bilgiler edinirler.

Tim ve Yavuz ayrı kollardan İstanbul’daki olası terör saldırılarının önüne geçmek için harekete geçerler. Tim meydandaki canlı bombaların peşindeyken Yavuz da bu saldırıların arkasındaki asıl kişinin peşindedir. Zamana karşı verilen gerilim dolu mücadele esnasında daha büyük bir tehlikenin yaklaşmakta olduğunu anlayacaklardır.