Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 25 Aralık 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Söz dizisi 25 Aralık 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Star TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Söz’ün 27. bölümü 25 Aralık Pazartesi günü Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Dizinin 25. bölümünün etkileyici sahneleri 1. fragman ile ortaya çıktı. Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın başrollerini paylaştığı Söz dizisi 25. bölümü fragmanı ve özeti:

İşte 25. bölüm fragmanı:

SÖZ 27. BÖLÜM ÖZETİ

F 16’lar Müdahale Ediyor

Timin canlı bombaları imha etmek için verdiği insanüstü çaba ekrana gelecek. Çolak’ın canlı bomba yuvasını tespit eden Kıdemli üsteğmen Yavuz ve ekibi baskın yapmak üzereyken Hatice ve amcasıyla karşılaşmaları izleyenleri şoke etmişti. F16’ların müdahalesinin ekrana geldiği heyecan dolu fragmanda timin ve Hatice’nin akıbeti büyük merak konusu.

Yavuz ve Agah Karşı Karşıya Geliyor

Yayınlanan fragmanla daha önce kaçmayı başaran Agah’ın yeniden Yavuz’la karşı karşıya geleceği ortaya çıktı. İntihar etti zannettiği annesinin, ölüm emrini Agah’ın verdiğini yıllar sonra öğrenen Yavuz’un büyük hesaplaşması yeni bölümde ekrana gelecek. Merakla beklenen bölümde acaba Yavuz, annesi ve Agah’ın arasındaki neler olduğu öğrenebilecek mi?

‘SÖZ’ sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 25 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’da Star TV’de

KÜNYE

Yönetmen: Yağız Alp Akaydın

Yapım: TIMS&B

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Uygulayıcı Yapımcı: Fatmanur Sevinç

Senaryo: Ethem Özışık

Drama Direktörü: İlkay Doğan

Müzik: Atakan Ilgazdağ

Sanat Yönetmeni: Erol Taştan

Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, İlayda Ildır