Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Söz dizisi 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 18 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle izleyiciyle buluşacak. Dizinin hayranları yeni bölümü merakla bekliyor. Başrol oyuncuları Tolga Sarıtaş ile Aybüke Pusat arasında aşk olduğu yönündeki iddiaların da bizzat oyuncular tarafından yalanlanması izleyicileri mutsuz etse de, dizideki aşklarının büyümesi bekleniyor. Her hafta reytinglerde zirvede yer alan 44. Altın Kelebek Ödüllerinden 3 ödül alarak büyük moral kazanan Söz dizisinin 26. yeni bölümünde neler olacağına yönelik ilk bilgileri aşağıdaki fragmandan izleyebilirsiniz.

26. bölüm 2. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Eylem, Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getiriyor…

Teröristlerin pususuna düşen Tim buradan kurtulmanın yolunu ararken Yavuz ise Agâh’ı hiç beklemediği bir halde bulur. Tim ve Yavuz için tehlike henüz geçmemiştir.

Annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından Yavuz sinirli ve gergin bir ruh haline bürünür. Bu gerginlik Bahar ile olan ilişkisine de yansıyacaktır. Tim’in yerini yabancı istihbarata söylemek zorunda kalan Eylem ise bu hamlesi ile Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getirir.

Erdem’e ulaştırılan çok önemli bir istihbarat, Türk Silahlı Kuvvetlerini harekete geçirir. Çolak ve Büyükelçinin hain planlarına darbe indirmek üzere bir hava saldırısı düzenlenecektir. F16 uçakları için işaretleme yapmak üzere yola çıkan Tim hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Bu durum bütün operasyonu tehlikeye atacaktır.