Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 29 Ocak Pazartesi 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Söz dizisi 29 Ocak Pazartesi 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizilerinden Söz, 29 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’da 31. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Söz dizisinin 31. bölümü şimdiden büyük merak konusu oldu.

31. bölümden ilk tüyolar ise 1. fragman ile geldi:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yavuz, tutulduğu hapishanede ölümle burun buruna… Karabayır’ı vurmak üzere havada olan füzeyi durdurmanın tek yolu Agah’taki kodlardır. Agah’ın ise kodları karşılıksız vermeye niyeti yoktur. Bu pazarlık sonunda Agah’ı öldüren Yavuz bambaşka bir yola sürüklenecektir.

Füze tehlikesini bertaraf eden Tim Yavuz’un Agah’ı öldürdüğü için tutuklandığını öğrenince komutanlarını arkada bırakmamak için Erdem önderliğinde amansız bir mücadeleye girişecektir. Yavuz ise tutulduğu hapishanede ölümle burun burunadır.

Tim tarafından darbe üstüne darbe yiyen Çolak kendine maddi kaynak sağlamak ve sözde masumiyetini kanıtlamak için Yabancı Büyükelçiyle birlikte yeni planlar yapar. Bu plan Tim’in Çolak’la ve beraberindeki terörle olan mücadelesini başka bir boyuta sürükleyecektir. Çolak giderek köşeye sıkışmaya başlamıştır.

Karabayır’a dönen Yavuz artık asker değildir. Agah’ın ölümü ve Yavuz’un tek başına giriştiği bu eylem askerliğinin de sonu olur. Ama bu durum, Yavuz için yeni bir başlangıç olacaktır…