Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 55. bölüm fragmanında Yavuz Karasu aslan gibi kükrüyor

Söz dizisi 55. bölüm fragmanında Yavuz Karasu aslan gibi kükrüyor

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Söz dizisi 15 Ekim Pazartesi akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Ece Ceşmioğlu, Sarp Akkaya, Eren Vurdem, Görkem Sevindik, Burak Sevinç gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduran Söz dizisi, yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yavuz’u çıldırtan anların yer aldığı 55. bölüm 2. fragmanında Tim’in kahramanlıkları ise göğüsleri kabartıyor…

Yavuz Karasu, adeta aslan gibi kükrüyor…

Keşanlı ile Melisa aşka doğru koşuyor.

Savcı Derya ise terörist Dragan’ın peşini bırakmıyor…

İşte 55. bölüm 2. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yaralı sivillerin bir an önce helikoptere ulaşabilmesi için kendisini feda eden Albay Erdem kahramanca bir mücadele verirken Tim, komutanlarını arkada bırakmamak için geri döner. Ama olay yerinde yükselen alevler çoktan Erdem’in etrafını sarmıştır.

Kara listedeki isimlerden birisi olan Baran’ı ülkeye getiren Tim, listedeki diğer isimlere ulaşmak için önemli bilgiler edinir.

Tim’in elde ettiği başarıdan rahatsız olan örgüt diğer isimlerinde yakalanacağından korkmaktadır. Dragan, örgüte bu konuda destek olacağını söyler. Yani Baran’ın kara listeye ulaşmak için verdiği kilit isim olan Erdal artık Dragan’ın korumasındadır.

Söz dizisi 55. bölüm fragmanında Yavuz Karasu aslan gibi kükrüyor 7

Erdal aynı zamanda örgüte patlayıcı sağlayan isimdir. Dragan hem onu korumak hem de ülkeye yüklü miktarda patlayıcı sokmak istemektedir. Ama Yavuz onun bu planına engel olmak için harekete geçer.

Yapacağı eylemin engelleneceğini anlayan Dragan, Yavuz’u can evinden vurmak için yeni bir plan yapar. Hedefinde bu sefer tim vardır.

Yavuz hem timi kurtarmak hem de yeni görev kimliğini korumak zorundadır.