Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 66. yeni bölüm fragmanında şoke eden ayrılık!

Söz dizisi 66. yeni bölüm fragmanında şoke eden ayrılık!

tarafından ker_def

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı Söz dizisi Star TV ekranında 3 haftadır ekranda yer almıyordu. En son 24 Aralık’ta 65. bölümünü izlediğimiz Söz dizisi, özel kanalların reklam azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamaması nedeniyle zorunlu ara vermişti. Star TV’nin iddialı yapımı 66. bölümüyle ekrana yeniden dönecek. 21 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 66. yeni bölümde büyük bir şok var. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Erdem Vurdem’in canlandırdığı Ateş karakterinin öldüğü 66. bölüm fragmanına yansıdı. Ateş karakterinin şehit düştüğünün açıklanması izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. “Hayır olamaz” diyerek yorumlarda bulunan izleyiciler bu duruma tepki gösterdi. Ateş’in şehit düştüğüne inanmak istemeyen izleyiciler, yorumlarında duruma çok üzüldüklerini belirtmekteler.

Şayet bu bir ters köşe değil ise Söz dizisinden önemli bir ayrılık yaşandığını söyleyebiliriz. Ancak bunun bir ters köşe durumu olması da muhtemel. Dizinin takipçileri şimdi yeni fragmanları bekliyor. En azından Ateş hakkında daha farklı bir ayrıntı öğrenmek için…