Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisi belgeseli duygulandırdı; ‘Keşke yeniden başlasa’ dedirtti!

Söz dizisi belgeseli duygulandırdı; ‘Keşke yeniden başlasa’ dedirtti!

tarafından ker_def

apımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ dizisinin özel belgeseli ‘Söz’ün Bittiği Yer’ ilk kez izleyicilerle Söz dizisinin Youtube kanalında buluştu.

Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Deniz Baysal, Görkem Sevindik, Burak Sevinç, Nihat Altınkaya, Meriç Aral gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin belgeseli toplam 7 bölüm olarak youtube’da paylaşıldı.

‘Söz’ün Bittiği Yer’

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi olarak 3 sezon ve 84 bölüm süren ekran macerasını noktalayan ‘SÖZ’ün, arşiv niteliğindeki ‘Söz’ün Bittiği Yer’ belgeseli dizi hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Yayınlandığı ilk bölüm itibariyle Türk televizyon tarihinde ilklere imza atan ‘SÖZ’ün, özel belgeselinde şimdiye kadar hiç yayınlanmamış kamera arkası ve sahne görüntüleri yer aldı.

Dizinin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, yönetmeni, oyuncuları ve yapım ekibinin röportajları da belgeselde yer aldı.

İzleyicilerin yorumlarına bakıldığında “Söz yeniden başlasın, ben Söz olmadan ne yapacağım” diyenler dikkat çekti. Birçok dizi takipçisi benzer görüşlerini videolara yorum olarak bıraktı.

Bir izleyicinin şu mesajı dikkat çekti: “10 yıl televizyon izlemedim. 10 yıl sonra ilk kez Söz’ü izledim televizyonda. O bitince televizyon izlemeyi de bıraktım. Allah rızası için yeniden başlatın şu diziyi ya!”

Dizi için böyle bir belgesel yapılması da izleyiler tarafından takdirle karşılandı.

Belgeselin videolarını aşağıda bulabilirsiniz:

Sözün Bittiği Yer – 1.Bölüm: Koğuş Kalk!

Sözün Bittiği Yer – 2.Bölüm: Zor Günler

Sözün Bittiği Yer – 3.Bölüm: Ağlamak Yok!

Sözün Bittiği Yer – 4.Bölüm: Aşıklar Ölmez

Sözün Bittiği Yer – 5.Bölüm: Oyun Değil

Sözün Bittiği Yer – 6.Bölüm: Sihirli Dünya

Sözün Bittiği Yer – 7.Bölüm: Son Söz