Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde ikinci Yavuz vakası! Eylem yeni birisine aşık olacak mı?

Söz dizisinde ikinci Yavuz vakası! Eylem yeni birisine aşık olacak mı?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin Tims&B imzalı askeri dizisi Söz’ün geçen hafta yayınlanan bölümünde Avcı karakteri şehit olmuştu. İzleyicilerin tüm beklenti ve umutlarının aksine de bu bölümde Avcı’nın ölümü kesinleşti. Yani, artık bir ters köşe ya da oyun ihtimali yok.

Avcı’nın ölümünün ardından, şimdi izleyenler Avcı’nın nişanlısı Eylem’in yeni bir aşka başlayıp başlamayacağını merak ediyor.

Bu bölümün sonlarına doğru; Eylem’e Fethi’nin mezarı başındayken suikast düzenlendi ve bir silah sesi duyuldu. Ancak, burada Eylem’in vurulmadığı ve Eylem’i Yavuz’un arkadaşı Kopuk’un kurtardığı tahmin ediliyor. Buradan da ilerleyen bölümlerde Kopuk ve Eylem arasında bir aşk başladığı tahmin edildi.

Her ne kadar Kopuk da, en az Avcı kadar sevilen bir karakter olsa da izleyenler böyle bir aşka sıcak bakar mı bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz..

Çünkü, Eylem’in Fethi’nin mezarı başında ağladığı sahneleri gören izleyenler hala “Yavuz neden Bahar’ın mezarını ziyaret etmiyor. Derya’nın peşinde koşmaktan karısının mezarını ziyaret etmeye vakit bulamıyor” gibi yorumlara neden oldu.

Bakalım, Eylem karakteri de Yavuz gibi sevdiğinin ölümünün ardından hemen bir başka karaktere aşık olacak mı?