Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde izleyicileri çok üzen sahne!

Söz dizisinde izleyicileri çok üzen sahne!

tarafından ker_def

İzleyiciler babasının Yavuz’a işkence yaptığı sahnede çok üzüldü

Söz dizisinin 32. bölümünde, Çolak’ın adamları tarafından etrafı çevrilen Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana giriştiler. Devlet için çalışan ajan olduğu ortaya çıkan Agah’ın yıllardır kurduğu planın boşa düşmemesi için Yavuz hayatını ortaya koydu. Agah’ın açığa çıkmaması için Yavuz babasından kendisine işkence yapmasını istedi. Agah planın bozulmaması için oğlu Yavuz’a işkence yapmak zorunda kaldı.

Star TV’nin sevilen dizisi Söz’ün 5 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan 32. bölümünde Agah ve oğlu Yavuz’un işkence sahneleri damga vurdu.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Canlı yayını engelleyen Tim, Çolak’ın yardımcısını ele geçirmiştir. Yardımcısını geri almak isteyen Çolak, büyükelçinin bütün itirazlarına rağmen, Yavuz’la yardımcısını takas etmeye karar verir. Fakat bu takas sandığı gibi kolay gerçekleşmeyecektir.
Bu arada terörün finans kaynaklarını kesmek isteyen Tim, Eylem’den gelen istihbaratı değerlendirmeye alır ve Karabayır Emniyet Müdürlüğü’yle ortak düzenlenen bir operasyonla büyük bir uyuşturucu sevkiyatını önlemeye çalışır.

Ancak uyuşturucu sevkiyatları engellenen terör örgütü, Karabayır Emniyet Müdürü Kenan Kara ve Erdem Yarbay’a hain bir saldırı hazırlığı içindedir.