Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde tüm yük Tolga Sarıtaş’ın omuzuna yüklendi!

Söz dizisinde tüm yük Tolga Sarıtaş’ın omuzuna yüklendi!

tarafından ker_def
Söz dizisi hayranları 3. sezonu merakla bekliyor.

Televizyon Gazetesi Analiz

Dizinin 3. sezon fragmanı da yayınlandı.

Ancak dikkatleri çeken asıl detay Tolga Sarıtaş’ın baskın haliydi…

Fragman tek adam üzerine kurulmuştu adeta…

Aybüke Pusat’ın ayrılmasından sonra diziye katılan Deniz Baysal, nasıl performans gösterir ve izleyici onu nasıl karşılar bilinmiyor.

Ancak bilinen bir gerçek var ise, Tolga Sarıtaş iyi performans gösterirse dizi iyi gider, performansı düşer ise dizide de düşüş olur.

Söz dizisi 3. sezon fragmanı aşağıda:

Diziye dair paylaşılan fotoğraflarda da Tolga Sarıtaş’tan başka bir şey yoktu…

Basın tanıtım metninde ise diğer detayları bulabilirsiniz:

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ün, merakla beklenen yeni sezon tanıtımı görücüye çıktı.

Geçtiğimiz iki sezon heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ’ün yeni sezon ilk tanıtım videosu büyük merak uyandırdı.

Söz dizisinde tüm yük Tolga Sarıtaş'ın omuzuna yüklendi! 8

Yeni sezon bölümleriyle Eylül ayında Star TV’de izleyiciyle buluşacak olan ‘SÖZ’ün ilk tanıtımı ekran başındakiler tarafından başta olmak üzere, dijital platformlar ve sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni gördü. Hayatta değer verdiği herşeyi kaybeden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Yavuz’un sorguya alındığı tanıtım, kısa sürede Youtube’da en çok izlenenler trend listesinde 1. sıraya yerleşirken, instagram’da ise 160 bin üzerinde beğeni aldı.

Söz dizisinde tüm yük Tolga Sarıtaş'ın omuzuna yüklendi! 9

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ” 3. sezon yeni bölümleriyle Eylül ayında Star TV’de…