Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Yavuz ve Bahar’ın öpüşme sahnesi olay oldu!

Söz dizisinde Yavuz ve Bahar’ın öpüşme sahnesi olay oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 23 Nisan akşamı ekranda olacak.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat’ın oynadıkları dizinin internete özel yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Tanıtımda Yavuz ve Bahar’ın ateşli öpüşmeleri sosyal medyada olay oldu. Dizide ikiliyi yakıştıran ve YavBah kısaltmasıyla yazan izleyenler, bu romantik anlar için diziye övgü yağdırdı. “Yavbah, harikasınız, bayılıyoruz size, heyecanla yeni bölümü bekliyorum” sözleriyle Yavuz ve Bahar’ın aşık hallerine beğeniler gönderdiler.

Ancak aynı şekilde düşünmeyen pek çok izleyici de vardı. “Bıktık artık! YavBah fanı olarak söylüyorum, her 4 bölümde bir öpüşüyorlar. Diğer çiftler daha hiç öpüşmedi bile” şeklinde yorum yapanların yanında “öpüşme sahnesini çok abartıyor yönetmen. Bence yapmasın, çocuklar da izliyor sonuçta” diyerek bu sahnenin abartıldığına da gönderme yapan izleyenler de var.

iŞTE 43. BÖLÜM TANITIMI:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yavuz, zor durumda! Konvoya yapılan hain saldırı Erdem’in ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman kaçmayı başarır ancak durumu ağırdır. Derman’ı tedavi etmek için bir doktora ihtiyacı olan teröristler köye gelen konvoydan bir doktoru kaçırmaya karar verir. Bu doktor Bahar olacaktır.

Söz dizisinde Yavuz ve Bahar'ın öpüşme sahnesi olay oldu! 7

Konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır.

SÖZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Köyde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Teröristlerin yardımlar yerine ulaşmasın diye kurduğu tuzaklar sadece Yavuz’u değil, Su ve Çaylak’ı da ölümle burun buruna getirir.

Bahar’ı, Derman’ın elinden kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz ve Tim, Derman’la burun burunadır. Yavuz, Bahar’ı kurtarmanın bedelini hayatıyla ödemeye hazırdır.