Ana sayfa Kadın Haberleri Söz dizisinin Bahar’ı Aybüke Pusat’a gurur veren unvan

Söz dizisinin Bahar’ı Aybüke Pusat’a gurur veren unvan

tarafından ker_def

Söz dizisinde Doktor Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat, O Hayat Benim’deki Zeynep’ten sonra Bahar ile önemli bir çıkışa imzasını attı.

Milliyet gazetesine konuşan Aybüke Pusat, tescilli güzel olmanın heyecanlı ve güzel bir duygu olduğunu anlattı:

‘Türk kadınını temsil ediyorum’

– Miss Turkey yarışmasına katılanlar oyunculuğa adım atıyor. Siz de bu yoldan ilerlediniz. Modellik yapmayı düşünmediniz mi?

Hayır, düşünmedim. Zaten aklımda da yoktu. Miss Turkey’e katılmamın amacı model ve oyuncu olmak ya da keşfedilmek değildi. Kendi sınırlanırımı görebilmekti… Karşıma oyunculuk gibi bir fırsat çıktı sonrasında. Birden içinde buluverdim kendimi. Burada olduğum için çok mutluyum.

– Tescilli güzel olmak nasıl bir his?

Heyecanlı ve gurur verici. Ayrıca ağırlığı da çok büyük. Bu sıfat, ömrümün sonuna kadar benimle. Türk kadınını temsil ediyorum. Güçlü, başarılı, asil olup, tacımı iyi şekilde taşımak en büyük amacım. Onun dışında sosyal hayatımda değişiklikler oldu haliyle. İnsanlar yargılayabileceklerini sanıyorlar… ‘Eski sevgililerim senden daha güzel’ diyen olmuştu bir kere… Medeni cesaret gösterip, yarışmaya katılsınlar madem. Tacı takıp Türk kadınını, dünyada temsil etsinler öyleyse. Bunu göze almasaydım ‘güzel’ olmamın da bir değeri olmazdı. Bu sıfatın güçlü, ahlaklı, yetenekli, başarılı ve donanımlı olmakla alakası var.

Söz dizisinin Bahar'ı Aybüke Pusat'a gurur veren unvan 7

– Sosyal medyada yüzbinlerce takipçiniz var. Hayranlarınızla iletişim içindemisiniz?

Mümkün olduğunca yorumları takip etmeye çalışıyorum. İnceler, vefalılar ve çok dürüstler. İnsan bazen kendinden uzaklaşıp, durumunu göremiyor. Seyirci gözü, bu durumda devreye giriyor. Onları ve yorumlarını çok önemsiyorum.