Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinin Çaylak’ı Aytaç Şaşmaz’a yapılan tavır oyuncu olmasında çok etkili olmuş

Söz dizisinin Çaylak’ı Aytaç Şaşmaz’a yapılan tavır oyuncu olmasında çok etkili olmuş

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bilindiği üzere Aytaç Şaşmaz, Söz dizisinde Çaylak lakaplı Feyzullah karakterine hayat vermekte.

Hemen hatırlatalım Aytaç Şaşmaz’ın ağabeyi İsmail Ege Şaşmaz da tanınmış bir oyuncu.

Onedio’nun youtube kanalında İbrahim Selim’in programına konuk olan Aytaç Şaşmaz oyunculuğa başlama hikayesini anlattı.

Ergenlik döneminde şarkıcı olmak için heveslenen hatta şan dersleri de alan Aytaç Şaşmaz’ın hayatını ise bir teklif değiştirmiş.

Kötü Çocuk filmi ile tanınan öncesinde ise reklam filmleri ve kliplerde rol alan Aytaç Şaşmaz, Kötü Çocuk’taki Ömer karakterinin ardından ise Star TV ekranında Söz dizisine başlamış ve böylelikle de geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

Şu anda ünlü bir oyuncu olan Aytaç Şaşmaz, programda yıllar öncesine döndü. Şaşmaz, lisede kendisine pek güvenilmeyen hatta okulun haylaz isimlerinden birisi olduğunu belirtti ve hikayesini de şöyle anlattı:

“Lisede bir gün sınıfta oturuyorum. Bir hoca geldi (Tülay İnce). ‘Tiyatroda biri lazım, polis rolü var. Oynar mısın?” dedi. Tamam dedim ama tiyatrodakilerin hiçbirisi bana güvenmiyor. Okulun biraz serseri çocuğu olduğumuz için…Ben de bunlara inat çalıştım, hırslandım. Ama şarkıcı olmak istiyordum o zamanlar, hatta şans dersleri alıyordum. O sene Soma olayları oldu (Allah rahmet eylesin). Seneye bir daha katıldık, bu sefer benim rolümü yükselttiler. Komünist oldum. Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü, Yılmaz Erdoğan’ın… Herkes beğendi sonra beni Manisa Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’ndan çağırdılar. Kursiyer olarak devam ettim, sahne hoşuma gitti. Çocuk oyunlarına katılmaya başladı. Sonra oyun çıktı, büyüklerin oyunu. Engellilere, hapishanedeki insanlara oyunlar oynadık. 2 sene geçti sonra Saruhanlı ilçesinde tiyatro grubu açıldı.O sene benim lisem bitti. Kendime güvenim vardı, İstanbul’a geldim. Sonra bir menajerle tanıştım. Sonra sinema filmi oldu Kötü Çocuk. Oradaki hoca ile iyi anlaştık, enerjimi beğenmiş. Sonra Söz dizisine başladım.”

Programın tamamını videodan izleyebilirsiniz: