Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinin Mücahit’i Görkem Sevindik, 40 gence kına yakıp askere uğurladı

Söz dizisinin Mücahit’i Görkem Sevindik, 40 gence kına yakıp askere uğurladı

tarafından zk zk
Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen engelli gençlerin ‘Asker Uğurlama Töreni’ne katıldı.

40 Gence Kına Yaktı

‘SÖZ’ dizisinde canlandırdığı ‘Keşanlı Mücahit’ karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Görkem Sevindik, askerlik çağına gelen ve bir günlük temsili askerlik yapacak engelli gençlerin “Asker Uğurlama Töreni” katıldı. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nde gerçekleştirilen ‘Asker Uğurlama Töreni’nde Görkem Sevindik, 40 engelli gencin ellerine kına yaktı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın da katıldığı törende, Görkem Sevindik yakılan kınanın ardından gençlerle halay çekip oynadı.

Söz dizisinin Mücahit'i Görkem Sevindik, 40 gence kına yakıp askere uğurladı 7

Engelli gençler ve aileleri tarafından sevgi seliyle karşılanan Görkem Sevindik ‘ Hayatımda yaşadığım en mutlu anlardan biri olarak hafızama kazınacak bir gün yaşıyorum. 40 gencimizi askere ugurlamak ve ellerine kına yakmak benim için çok büyük bir mutluluk. Umarım onları bir nebze olsun mutlu edebilmişizdir. Hayırlısıyla Asker Ocağına gidip gelsinler’ dedi.

Türk bayrağı ve balonlarla süslenen alanda gençler, yakınları ve öğretmenleri, davul zurna ve türküler eşliğinde gönüllerince eğlendi. ‘Asker Uğurlama Töreni’nde askere gidecek gençlerin yakınları duygusal anlar yaşadı.