Ana sayfa Dizi Haberleri Söz’de nefesler tutuldu! Derman kim, ortaya çıkıyor!

Söz’de nefesler tutuldu! Derman kim, ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi ‘SÖZ’ unutulmaz bir bölümle ekranlara geliyor. Haftalardır merakla beklenen ‘Derman’ karakterinin kim olduğu yeni bölümde ortaya çıkıyor!

Kartlar yeniden dağıtılıyor!

Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde izleyenleri pek çok sürpriz gelişme bekliyor. Adeta dönüm noktası olacak bölümde terörist başı Çolak, Tim’in amansız takibiyle yakalanırken, Derman’da yeni bölümde yüzünü gösterecek. Kartların yeniden dağıtılacağı bölümde Yavuz, annesinin katili olan Derman’ın peşine düşüyor. Yavuz ve Tim; tehlikeli aynı zamanda zeki ve güçlü olan yeni düşmanları Derman’ın planlarını alt üst edebilecek mi?

Bahar babasını Yavuz’un öldürdüğünü öğrenecek mi?

Yeni bölümde; sosyal tesis kurma hazırlıkları yapan Bahar, babasından kalan mirası değerlendirmek isteyince beklemediği olaylarla karşılaşacak. Şüpheye düşen Bahar, babasının nasıl öldüğünü araştırmaya başlıyor. Heyecan dolu bölümde Bahar ve Yavuz’un büyük yüzleşmesi ekrana gelecek. Yavuz, Bahar’a babasının terörist olduğu için öldürdüğünü acaba itiraf edecek mi?

Nazlı iyileşecek mi?

Derman’ın adamları tarafından kaçırılan ve uyuşturucuyla zehirlenen Nazlı’nın durumu kritikleşecek. Psikolojisi yaşadığı krizlerle bozulan Nazlı’nın bulacağı çözüm onu bir kez daha tehlikenin kıyısına getirecek. Acaba Nazlı iyileşebilecek mi?

Akıllardaki tüm soruların yanıt bulacağı SÖZ’ün heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’da Star TV’de….