Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV için bu sezonun en büyük hayal kırıklığı bakın hangi dizi oldu!

Star TV için bu sezonun en büyük hayal kırıklığı bakın hangi dizi oldu!

tarafından ker_def

Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut, Olgun Toker, Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç gibi isimleri bir araya getirmeye başaran, Mahinur Ergun’un senaryosunu yazdığı Hayat Sırları dizisi aslında kendisinden beklenmeyen bir performans sergiledi…

Mahinur Ergun’un, Kanal D ekranında 57 bölüm devam eden Hayat Şarkısı dizisinin de senaristi olması sebebiyle dizinin başına oturmak için izleyici için her şey hazırdı…

Ergun’un kalemine inanan birçok izleyici de Hayat Şarkısı dizisini merakla izledi. Ancak dizi öyle kötü bir başlangıç yaptı ki, toparlaması da 6 bölüm kadar sürdü.

Ancak ilk bölümlerde yavaş yavaş kaçan izleyici dizinin düzelmiş halini göremedi, geri dönmek de istemedi…

Dizide castın yetersizliği eleştirildi. Duyguyu izleyiciye geçirememesi sorunu gözlemlendi. İlk bölümlerde hikaye çok dağınıktı ve izleyiciyi yordu.

6. bölümden sonra ise ekranda gerçekten izlemeye değer bir Hayat Sırları vardı, ancak ekran başındaki izleyici sayısı elene elene bir hayli azalmıştı.

Star TV, diziyi ayakta tutmak için her türlü çabayı gösterdi, ancak reytingdeki ciddi bir sıçramama yapamayan dizi için final kararı alındı.