Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Kardeş Çocukları dizisini felakete mi sürüklüyor!

Star TV, Kardeş Çocukları dizisini felakete mi sürüklüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV, Kardeş Çocukları dizisinin gününü Pazar’dan Salı’ya alarak büyük bir hata yaptı. Aslında bunun hata olduğu zaten 2. sezon ilk bölümünün reytingi ile ortaya çıktı. Daha Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile Kadın dizileri bile başlamamış iken, Kardeş Çocukları dizisinin Kimse Bilmez, Yaparsın Aşkım ve MasterChef Türkiye’in gerisinde kalması çok önemli bir sinyaldi.

atv’de 24 Eylül Salı akşamı EDHO başlayacak. Kadın dizisinin Ekim ayında ekranda olması bekleniyor… atv, haliyle Kimse Bilmez dizisini Salı’dan Pazar’a çekerek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yer açtı.

Star TV’nin de Kardeş Çocukları dizisini Pazar gününe geri çekmesi daha doğru bir hareket olacaktır.

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Murat Daltaban, Afra Saraçoğlu, Berkay Hardal gibi isimleri kadrosunda buluşturan Kardeş Çocukları dizisi 17 Eylül akşamı 18.bölümüyle reytinglerde büyük şok yaşadı..

Totalde 2.75 reyting ve 8.08 izlenme payı elde eden dizi ancak 12. sırada kendisine yer bulabildi. Kimse Bilmez bu kategoride 2. olurken, Kanal 7’nin Yemin dizisi 9 olarak Kardeş Çocukları’nı geçti.

AB grubunda 2.95 reyting ve 8.74 izlenme payı ile 8. sırada yer alan dizi, Kimse Bilmez’in gerisinde kaldı ama Yemin dizisini geçti…

ABC1 grubunda ise 3,16 reyting ve 8.72 izlenme payı elde eden Kardeş Çocukları dizisi yine Kimse Bilmez’e geçildi ama Yemin dizisinin de önünde yer aldı.

Bu reytingler daha EDHO ve Kadın dizileri yokken alındı..

Star TV’nin Kardeş Çocukları dizisini Salı gününe almasının hata olduğu ortada. Yeniden Pazar gününe dönmesi daha gerçekçi duruyor.

Kardeş Çocukları 19. bölümüyle 24 Eylül akşamı EDHO’nun karşısında ne yapacak? İşte bu sorunun yanıtı dizi için yeniden eski gününe geri alınması kararını getirebilir.

Bekleyip göreceğiz.