Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den yeni sezonda iddialı bir dizi daha geliyor…

Star TV’den yeni sezonda iddialı bir dizi daha geliyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Eylül sezonunun çok kısa bir süre içinde başlamasıyla birlikte kanallarda pek çok yeni dizi ekrana gelecek. Yeni sezonda kanallar yepyeni ve iddialı projelerle bir süredir hazırlanıyorlardı. Çekimleri çoktan başlayan dizilere, henüz oyuncu seçimleri yapılan diziler de eklenecek önümüzdeki süreçte.

Bir önceki sezondan gelen dizilerin yanı sıra ünlü isimleri buluşturan projeler de ekrana başka alternatifler sunacak. Kanalları hummalı bir çalışma içinde olduğu şu günlerde, yeni projelerle ilgili detaylar da gelmeye devam ediyor. Sezonun iddialı işlerine imza atacak olan Star TV’nin de yeni bir projesi daha ortaya çıktı.

Bilindiği gibi geçtiğimiz sezondan gelen ve Pazartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ile Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadıkları Sefirin Kızı dizisi, bu sezon da devam ediyor. Yine kadrosunda Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver, Onur Saylak ve Birce Akalay’ın yer aldıkları Babil dizisi de devam edecek.

Star TV'den yeni sezonda iddialı bir dizi daha geliyor... 8

Ancak geçtiğimiz günlerde Güvercin isimli dizinin sona ereceği de öğrenilmişti. Bir kaç bölüm çekilip dizinin finali yapılacak. Menderes Samancılar, Almila Ada, Mehmet Ali Nuroğul ve Nursel Köse’nin oynadığı dizi final yapacak.

Star TV’nin yeni ve iddialı projeleri arasında İyi Günde Kötü Günde dizisi de yer alıyor. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrolünde oynadığı dizi bir romantik komedi.

Star TV'den yeni sezonda iddialı bir dizi daha geliyor... 9

Aynı zamanda geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan ve Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş’ın oynadıkları Menajerimi Ara da yine Star TV’nin iddialı bir projesi.

Son olarak kanalın bir sürprizinin daha olduğu ortaya çıktı! Koliba Film’in Star TV için hazırlıklarını sürdürdüğü diziyle ilgili kulis bilgilerini Gazeteci Birsen Altuntaş verdi. Kazara Aşk ismini taşıyan dizinin yönetmenliğini Sadullah Çelen yapacak. Dizide kimlerin oynayacağı ise şu aşamada sürpriz. Henüz cast çalışmaları süren dizinin başrol oyuncularının açıklanması heyecanla bekleniyor. Gelişmeleri biz de sizlere duyuracağız…