Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Erkenci Kuş kararı büyük bir hata mıydı?

Star TV’nin Erkenci Kuş kararı büyük bir hata mıydı?

tarafından ker_def

Yaz aylarında başlayan ve 8 reytingleri geçmeyi başaran Erkenci Kuş dizisi, Salı günleri için oturmuş bir proje haline gelmişti.

Televizyon Gazetesi Analiz

Ancak Star TV, Ufak Tefek Cinayetler dizisini ilk sezonunda olduğu gibi Salı akşamlarında tutup, Erkenci Kuş dizisini de Cumartesi’ye almıştı.

İşte bu karar Star TV için büyük bir yanlış mı oldu, bu konuşuluyor. Tutmuş Erkenci Kuş dizisi, 8’li reytingleri bile bulan performansını Cumartesi günleri sürdürmeyi başaramadı. Dizi yine iyi ve başarılı sonuçlar almakta, ancak Salı akşamları sergilediği performansın gerisine düştü.

Star TV’nin salı akşamları için geçen sezon yayınladığı Ufak Tefek Cinayetler ise geçtiğimiz hafta final yaptı. Şimdi Star TV, salı akşamlarını rakiplerine bırakmış durumda.

Star TV'nin Erkenci Kuş kararı büyük bir hata mıydı? 7

Kanalın Erkenci Kuş dizisini Salı günlerinde tutup Ufuk Tefek Cinayetler’i Cumartesi’ye almış olsa nasıl bir sonuç ortaya çıkardı? İşte bu soru konuşuluyor. Erkenci Kuş dizisi yine bu performansını sürdürürdü, Ufak Tefek Cinayetler de en azından hafta sonunu kurtaran bir proje olarak ekranda kalmaya devam edebilirdi.