Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin yeni yapımı Duy Beni, ilk tanıtımıyla diğer lise dizilerinden farkını ortaya koydu!

Star TV’nin yeni yapımı Duy Beni, ilk tanıtımıyla diğer lise dizilerinden farkını ortaya koydu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Liseler gerçek hayatta yaz tatiline giriyor ancak dizilerde eğitime devam ediyor. Fox TV’nin Tozlu Yaka’sıyla birlikte bir lise dizisi daha ekrana geliyor. İlk tanıtımıyla izleyiciyi heyecanlandıran dizi benzerlerinden farklı olarak okullardaki çok ciddi bir soruna dikkat çekecek.

Star TV’nin yeni yaz dizisi Duy Beni de bir lise dizisi. Ancak benzerlerinin aksine zengin ve fakir öğrencilerin arasındaki çekişmeyi değil, baskın karakterdeki öğrenciler tarafından sessiz olan sınıf arkadaşlarına uygulanan zorbalıklar gündeme getirilecek. İlkokul ve liselerde öğrenciler arasında yaşanan zorbalıklar son yılların en çok tartışılan konularından biri.

Duy Beni’nin ilk tanıtımı da sosyal medyada paylaşıldı. Zorbalığa uğrayan öğrencinin sesini kimseye duyuramamasını gösteren tanıtım izleyiciler tarafından çok beğenildi. Tanıtımı seyreden izleyiciler, özellikle böylesine önemli bir konuyu dile getirdiği için diziyi iyice merak ettiklerini dile getirdiler.

Duy Beni dizisi son yılların başarılı iki genç oyuncusu Rabia Soytürk ve Caner Topçu’yu bir araya getiriyor. Rabia Soytürk en son Alparslan Büyük Selçuklu, Caner Topçu da Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ile ekrana gelmişti. Genç oyuncuların yer aldığı dizide ayrıca Berk Hakman, Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi deneyimli simler de yer alıyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ‘Duy Beni’, yakında Star ekranında seyirci ile buluşacak. Yönetmenliğini Ali Balcı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Makbule Kosif kaleme alıyor. Duy Beni’nin hikayesinde, zengin bir okulda parlak gençlerin arasında yaşanan zorbalıklar anlatılacak.

ATV’de yayınlanan Kardeşlerim’in başarısının ardından kanallar lise dizileri çekmeye başladı. Fox TV’de yakında ekrana gelecek olan lise dizisi Tozlu Yaka’nın setinden gelen ilk fotoğraflar, dizinin Kardeşlerim’in kopyası olduğu, yine zengin ve fakir öğrenci arasındaki mücadeleyi anlatacağı gerekçesiyle büyük eleştiri topladı. Ancak Duy Beni dizisi, ilk tanıtımıyla diğer lise dizilerinden farklı olduğunu ortaya koydu.