Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun sanatın her dalına dokundu ama oyunculuk vazgeçilmezi oldu!

Su Burcu Yazgı Coşkun sanatın her dalına dokundu ama oyunculuk vazgeçilmezi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, henüz ergenlik döneminde olan birisi olmasına rağmen, elde ettiği müthiş popülerlik ile son yıllarda en hızlı kariyer çıkışı yapan oyunculardan birisi haline geldi.

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile büyük ilgi gören oyuncu, sosyal medya ortamında da 3 yıldır gündemden düşmeyen bir isim haline geldi. Dizi ile birlikte kariyerinde büyük bir çıkış yapan genç oyuncu, ilk dönemlerde çok zorlandığını açıkladı.

Çocukluktan bu yana setlerde yer alan bir isim olması da kamera karşısında kendisini rahat hissetmesini sağlayan oyuncu, “Sette çocukluğum geçti, orada büyüdüm diyebilirim” şeklinde konuştu.

Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajda Su Burcu Yazgı Coşkun, set dışında da sanatın her dalıyla ilgilendiğini anlattı. Dans etmeyi sevdiğini bale ve flamenko gibi alanlarda da dersler aldığını anlatan oyuncu, müzik ile de ilgilendiğinden bahsetti.

Su Burcu Yazgı Coşkun sanatın her dalına dokundu ama oyunculuk vazgeçilmezi oldu! 7

Gitar ve piyano da çaldığını ve şan dersleri de aldığını anlatan Coşkun, bunların kısa süren eğitimler olduğunu ve genel olarak vaktinin oyunculuk için setlerde ve eğitimlerde geçtiğini ifade etti.

Tüm bu deneyimler sonrasında oyunculuğun kendisi için çıkış noktası olduğundan bahseden Su Burcu Yazgı Coşkun, “Hep sanatla ilgilendim. Oyunculuk farklıydı. Hepsiyle ilgilendim ama buradan devam etmem gerektiğini biliyordum. Ailem de destek oldu. O zaman bir merak vardı. Televizyonda, sinemada gördüğüm insanları yaptığını yapmak istiyordum. Sonra ben büyüdükçe bu derinleşti” ifadesini kullandı.

5-6 yaşlardayken oyunculuğa başlayan ve bunun kendisinin kaderi olduğuna inanan Coşkun, ailesinin de kendisine çok destek verdiğine özellikle dikkat çekti.

Televizyonda ve sinemada gördüğü insanların yaptıklarını yapabilme motivasyonu ile büyüyen oyuncu, sonunda bu hedefine de genç yaşında ulaşmış oldu. Kardeşlerim dizisi sayesinde geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu, şimdiden yapımcıların yakından takip ettiği bir isim haline geldi.