Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde Demet Özdemir’e eleştiriler yerini övgüye bıraktı!

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir’e eleştiriler yerini övgüye bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisinde beşinci bölüm de geride kaldı. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi güçleniyor. Dizinin reytinglerinin de fena olmadığını ama büyük bir çıkış yapamama halinin de devam ettiğini hatırlatalım.

Demet Özdemir, İran’dan kaçak olarak Türkiye’ye gelen ve PİY hastalığı nedeniyle evinde steril bir ortamdaki odada yaşaması gereken oğlunu yaşatmaya çalışan bir anne olarak ekranda yer alıyor. Farah karakterini canlandıran oyuncu, ilk bölüm sonrasında biraz abartılı oyunculuk sergilediği eleştirileri ile karşılaştı.

Oysa ki Engin Akyürek için herkes fikir birliği etmiş gibi Tahir Lekesiz karakterine çok iyi uyum sağladığını ve daha ilk bölümden itibaren karakter ile bütünleştiği duygusunu hissetmişti.

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir'e eleştiriler yerini övgüye bıraktı! 8

Ancak bu durum Demet Özdemir için birkaç bölüm sonra izleyicilerde oluştu. Farah karakterinde ilk başlardaki abartılı oyunculuk hallerinden normalleşmeye doğru ilerleyen bir Demet Özdemir performansı yaşandı.

İlk bölümlerde eleştirilen oyuncu, beşinci bölüm sonunda ise artık bu eleştirilerle değil de övgülerle sosyal medyada konuşulan birisi haline geldi.

Özellikle yurt dışındaki hayranlarından da büyük destek gören ve yerli takipçilerinin hemen her gün binlerce paylaşım yaparak desteklediği oyuncu, övgülerle dolu yorumlarla gündemden hiç düşmüyor.

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir'e eleştiriler yerini övgüye bıraktı! 9

Adım Farah dizisinin 5 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde ise Türk vatandaşlığı almaya çalışan Farah’a Tahir’den ilginç bir teklif gelecek.

Tahir: “Türk vatandaşı ile evlensen, vatandaş olmuyor musun?”

Farah: Tahir, kim evlenecek benimle?

Tahir: Ben…

Hikayesi her yeni bölümde daha da güzelleşen Adım Farah dizisinin 6. yeni bölümü bu evlilik meselesi üzerinden senaryodaki izleyicilerin beklediği aşka doğru ilk güçlü adım olarak tahmin ediliyor.