Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Su Karakuş Şubat ayı burç yorumunda Balık burcu için “şöhret kapınızda” dedi

Su Karakuş Şubat ayı burç yorumunda Balık burcu için “şöhret kapınızda” dedi

tarafından sevda

Uzman Astrolog Su Karakuş,  5 Şubat’ta oldukça ilginç bir Yeni Ay ve 19 Şubat’ta ise ondan daha da ilginç bir Dolunayın bizi beklediğini söyledi.  Yeni Ay ile birlikte tüm burçlar için bir yenilik döneminin başlayacağına dikkat çeken astrolog, Dolunayın ise çeşitli müjdelerle sevindireceğini belirtti.

Peki, şubat ayında Balık burcunu neler bekliyor olacak; Su Karakuş dikkat çeken yorumları ile Balık burcu için şu ifadeleri kullandı; “Sevgili Balıklar, Yeni Ay sizin için ruhsal gelişim tekniklerinden biri ile tanışmak, zekayı ve hafızayı geliştirmek anlamına geliyor. Geçmişle ilgili sorunlarınızı da bu sayede çözebileceksiniz ve bütün bu yaptıklarınız kariyerinize de yansıyacak, iş hayatınızda daha mutlu bir insan haline geleceksiniz”.

Dolunayın ise Balık burcu için ikili ilişkileri sağlamlaştırma anlamına gelidiğini belirten Su Karakuş; “Sevgili Balıklar, bu Dolunay evlilik veya ortaklık anlamına geliyor, yakınlarınızla ilişkinizde yeni bir evre başlayacak. Hem mali konularda durumunuz değişiklik gösterecek daha çok  kazanmaya başlayacak  gayretlerinizin sonuçlarını alacaksınız hem de bulunduğunuz çevrede biraz daha kendinizi kabul ettireceksiniz. Örneğin; şöhret kazanmak istiyorsanız bunu da Mars sayesinde gerçekleştirebileceksiniz” dedi.