Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şükran Ovalı, Özge Özpirinçci ve Nehir Erdoğan etraflarına mutluluk saçıyor!

Şükran Ovalı, Özge Özpirinçci ve Nehir Erdoğan etraflarına mutluluk saçıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular sosyal medyadan verdikleri mesajlarla, bir anlamda takipçilerini hayatlarına ortak ediyor. Şükran Ovalı, Özge Özpirinçci ve Nehir Erdoğan hayatlarından memnun ve paylaşımlarıyla da bunu ortaya koyuyor.

Şükran Ovalı’nın en büyük mutluluğu ailesi… Kızı Mihran Ela’nın doğumunu kutladığı bir paylaşımda bulunan Şükran Ovalı, duygularını da kelimelere döktü. Mihran Ela 2 yaşında. Şükran Ovalı da mesajında şöyle yazdı: “İyi ki doğdun benim can parçam. Bu şahane gün için gelen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Benim koca kalpli arkadaşlarım Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı kalpten teşekkür ediyorum, sizi seviyorum.”

Şükran Ovalı, Özge Özpirinçci ve Nehir Erdoğan etraflarına mutluluk saçıyor! 9

Burak Yamantürk ile yaşadığı aşkla bilinen Özge Özpirinçci, doğallığı önemseyen ve bunu göstermekten de çekinmeyen bir ünlü… Saçlarının beyazlarını korkusuzca sergileyen ve boyama derdine düşmeyen ünlü oyuncu, tatil günlerini de dinlenerek ve enerji toplayarak geçiriyor.

Şükran Ovalı, Özge Özpirinçci ve Nehir Erdoğan etraflarına mutluluk saçıyor! 10

Nehir Erdoğan ise şimdilerde Gaziantep’te ve Benim Adım Melek dizisinin çekimlerinde yer alıyor. Oyuncu, fırsat buldukça da bölgenin tarihi ve turistik yerlerini gezerek çektirdiği fotoğrafları yayınlıyor. Nehir Erdoğan da etrafına mutluluk saçan isimlerin başında geliyor.

Şükran Ovalı, Özge Özpirinçci ve Nehir Erdoğan etraflarına mutluluk saçıyor! 11