Ana sayfa Sosyal Medya Şükran Ovalı’nın kalbindeki pati, Ayça Ayşin Turan ve Azra Akın’ın sempatikliği!

Şükran Ovalı’nın kalbindeki pati, Ayça Ayşin Turan ve Azra Akın’ın sempatikliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor. Şükran Ovalı, hayvan sevgisini sergiledi. Arıza’ya başlayan Ayça Ayşin Turan esprili paylaşımıyla ve Azra Akın da oğlu Demir ile sempatiklik sergiledi.

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, dizi ve sinema çalışmalarını bir kenara bırakarak bir süredir tiyatro sahnesinde yer alıyor. Oyuncu, pandemi nedeniyle sahnelere ara vermek durumunda kaldı. Hayranları ile yeniden sahnelerde buluşmak için sabırsızlıkla bekleyen oyuncu, hayvan sevgisini de her fırsatta sergiliyor. Instagram hesabından “Kalbimdeki patiler” notuyla paylaşım yapan Şükran Ovalı, sempatik haliyle beğenileri kaptı.

Şükran Ovalı'nın kalbindeki pati, Ayça Ayşin Turan ve Azra Akın'ın sempatikliği! 9

Tolga Sarıtaş ile birlikte Arıza isimli dizinin başrolünde yer alan Ayça Ayşin Turan, ilk olarak 13 Eylül Pazar akşamı Show TV’de hayranlarının karşısına çıkacak. Halide karakterini canlandıran oyuncu, performansı ile merakla bekleniyor. Instagram hesabından kavun yediği bir anı paylaşan ünlü oyuncuya takipçilerinden birçok iltifat geldi.

Şükran Ovalı'nın kalbindeki pati, Ayça Ayşin Turan ve Azra Akın'ın sempatikliği! 10

Azra Akın ise oğlu Demir ile fotoğraflarını paylaşmayı sürdürüyor. Ünlü oyuncu, kumda oynadıkları bir anı yayınladı ve “Kumdan kaleler inşa ediyormuşuz. İşimiz ciddi” mesajını yayınladı.

Şükran Ovalı'nın kalbindeki pati, Ayça Ayşin Turan ve Azra Akın'ın sempatikliği! 11