Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2018’in 8. bölümündeki ödül oyununda ‘bu ne hırs’ dedirtti!

Survivor 2018’in 8. bölümündeki ödül oyununda ‘bu ne hırs’ dedirtti!

tarafından ker_def
Survivor 2018 8. bölümde ödül oyununda daha önce hiç yaşanmamış bir rekabet vardı.

Acun Ilıcalı ödülü açıkladı. Uzun zamandır mağlup olan Gönüllüler takımı ada konseyine gideceği için hem gergin hem de ödülü kazanmak istiyor. Ödülü hangi takım kazandı? Ada konseyi için ismi geçenler neler söyledi? All Star ada konseyine çıkan isimler hakkında neler düşünüyor? İşte Survivor 2018 8. bölüm özeti…

Kaynak: Sözcü

Survivor 8. bölümde neler yaşandı? Nefes kesen Survivor parkurlarında inanılmaz şeyler oluyor. Açlık, yorgunluk, stres, yağmur…Uzun zamandır mağlup olan Gönüllüler’in şansı bu kez yaver gidecek mi? All Star kendine çok güveniyor bu kez de başarılı olacak mı? Ada konseyine çıkacak Cumali, Yağmur ve Marcus neler söyledi? İşte Survivor son bölüm özeti…

ALL STAR, GÖNÜLLÜLER’İN ADA KONSEYİ İÇİN NE DEDİ?

Hilmi Cem: Yağmur’u söylemeleri büyük hata. Yağmur giderse kötü olur kızlar için Cumali gitmez gibi geliyor.

Ümit: Bence Cumali takımın zayıf halkalarından biri.

Nihat: Survivor’u anlayamamışlar.

Ecem: Yağmura şaşırdım. Çok alakasız bir şey söyledi. Kemik kadro kalmalı dedi ama Yağmur iyi bir oyuncu bu ne perhiz ne salata turşusu.Marcus’u seçeceklerini tahmin ettim. Doğru azalma nerede? Yağmur giderse bizim için hayırlı olur.

Merve: Yağmur arada huzursuzluk mu çıkarıyor nedir?

Damla: Takım düşünmüyorlar bireyseller

Turabi: Dokunumazlığı kaybedince birbirimizi yeriz. Gönüllüler birbirini yemeye başladı. Survivor’da kanun bu ya avcı olacaksın ya av. Bu kez de büyük oranda bizde oyun. Her türlü darma dumanlar.

Adem: Hepsi bireysel anlamda çok güçlüler. Koordine olamıyorlar. Survivor’da yeni oldukları için adaptasyon sorunu yaşıyorlar.

GÖNÜLLÜLER NELER SÖYLEDİ?

Cumali: Beni arkamdan vuranları kestiremedim. Arkamdan konuştular. Yanlarına gittiğimde susuyorlardı. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. Hızlı bir şekilde yarışacağım eğer gidersem ihanet etmeden gitmiş olurum kalırsam da dürüst bir şekilde kalırım.

Ramazan: Oyunlara daha da kendimizi vermeliyiz. Herkes kendinden bir şey vermeli.

Yağmur: Ben oradaki bütün kızlardan sayı aldım. Çıktığım oyunlarda faydam oldu. Dünki yarışı kaybettik Gizem’e söyledim güçlü olmalıydı. Ona göre daha güçlü olduğumu düşünüyorum. Funda’ya dargın değilim. Hata yaptığını göstermek için daha fazla yarışacağım.

Nevin: Üst üste kaybettik. Onlar sürekli yeneriz diye bir tepki verdi. Ama biz tecrübe kazanacağız.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANACAK?

Acun: Oyunları anlatmama gerek yok kendini belli ediyor. Kilo kaybınızı erken gördüm. Oyun almalısınız. Dibe vuranların can havliyle tepki gösterdiğini çok gördüm. Ödül kişi başı bir protein sütü ve yoğurdu. Yarışmacılar muzlu, vanilyalı ve çikolotalı süt seçebilecekler. Ayrıca galeta da yiyebilecekler. Yarışmacılara masalara vurdurarak topları sepete doldurmaya çalışacak.

Ramazan: Parkura koşarken yemek olarak koşun. Artık bu oyunu alalım.

Ramazan-Hilmicem
Nihat-Melih: Melih kazandı
Funda-Damla: Damla kazandı
Murat-Marcus

Nevin-Sema
Ecem-Gizem: Ecem kazandı
Yağmur-Nagihan
Adem-Anıl: Adem kazandı

Kıran kırana geçen rekabet hem yarışmacıların hem de izleyicilerin hop oturup hop kalkmasına neden oldu. Zaman zaman All Star zaman zaman da Gönüllüler öne geçti. Parkurda yarışmacıları en çok zorlayan topların sepete atılması oldu.

All Star: 8 Gönüllüler: 10 Ödülü uzun aradan sonra Gönüllüler kazandı