Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2019’da Hakan Kanık elendi! 20 Mart Çarşamba 30 bölümde neler olacak?

Survivor 2019’da Hakan Kanık elendi! 20 Mart Çarşamba 30 bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmasında 30. Bölüm 20 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle tv8 ekranında buluşacak. Adadan bu hafta elenen isim Hakan Kanık oldu. Hakan Kanık’ın gitmesi adada dengeleri değiştirecek mi? 20 Mart çarşamba günü TV8 ekranlarından Survivor 2019’un yeni bölümünü saat 20:00 itibariyle izleyebilirsiniz. Videodan yeni bölümün fragmanını bulabilirsiniz.

Survivor 2019 yarışmasının 29. bölümü 19 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluştu. 29. Bölümünde ‘bil bakalım’ oyunu Türk ve Yunan takımı arasında oynandı. Tatlı bir rekabetin yaşandığı ‘bil bakalım’ oyununda zaman zaman komik anlar yaşandı.

Sembol oyunları Survivor yarışmacıları için büyük önem taşımaktadır. Sembolü bu hafta kimler kazandı. Erkekelrde sembol kimin oldu? Kadınlarda sembol kimin oldu? soruları yanıtlarını buldu.

19 mart Pazartesi eleme öncesi ödül oyunu oynandı. Ödül oyununu kazanan takım nefis bir yemeğin sahibi oldu. Kıyasıya mücadeleye sahne olan ödül oyununda yarışmacılar ellerinden geleni yaptı. Ödül oyununda başa baş bir mücadele yaşandı.

29. bölümde gerçekleşen ada konseyinde eleme adayı olan isimler söz aldı. Survivor’da dokunulmazlığı kaybeden Türk takımında Atakan, Hakan ve Bora eleme adayı olmuştu. Hakan Kanık, elenen isim oldu ve adaya veda etti.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye’nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı…

İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2019’un bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor.

İşte Survivor Türkiye – Yunanistan: Türkiye Kadrosu:
Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın, Okay Köksal, Kaan Güvenilir, Sabriye Şengül, Emre Durak

İşte Survivor Türkiye – Yunanistan: Yunanistan Kadrosu:
İoulieta Kitrinou, Dimitra Vamvakousi, Afroditi Skafida, Dimitris Margaritis, Kyriakos Pelekanos, Panagiotis Konstantinidis, Spyros Gourdoupis, Dimitra Tsaganou, Nikos Kosmas, Ria Kolovou, Tony Stavratis, Nadia Mavroudea, Vasilis Simos, Elpida Meziridou, Vasilis Vasilikos, Katerina Dalaka, Patrick Ogunsoto