Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor Berna’dan Adem ve Turabi’ye ‘sınır geçmeyin yanarsınız’ mesajı

Survivor Berna’dan Adem ve Turabi’ye ‘sınır geçmeyin yanarsınız’ mesajı

tarafından ker_def
Adem-Turabi tartışmasına Survivor Berna’dan ilginç yorum

Survivor’dan geçtiğimiz haftalarda elenen Berna Canbeldek Survivor Taksi’nin konuğu oldu. Turabi ve Adem’in yaşadığı tartışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Berna, “Acun abinin istemediği sınır geçilirse geri dönülemez noktaya gidebilir olay. Pascal Nouma ve Nihat Doğan vardı ya küçücük bir hikaye kalır yanında.” dedi.

Survivor Berna açıklamasında, “Adem ve Turabi, ikisi de çok dik ve baskın karakterler. Çok iyi niyetliler. Döndüklerinde de dönerler, kimse tutamaz. Acun abinin istemediği sınır geçilirse geri dönülemez noktaya gidebilir olay. Pascal Nouma ve Nihat Doğan vardı ya küçücük bir hikaye kalır yanında. Elleri arkada, kafalar dik bu durumu sevdim. Birbirlerine dokunmak durumu yok.” dedi.

“ÖYLE BİR KURAL YOK”

Berna Canbeldek açıklamalarına şöyle devam etti;

‘Turabi ikinci kez yapmaz bunu.’ Öyle bir kural yok. Kim de hata varsa gerçekten o kişi Turabi ise eğer yine gider özürünü diler. Ama Adem’i o yönünden tanımıyorum daha. İnşallah onun da öyle bir yapısı vardır. Ben şaşırıyorum. Çünkü ben Turabi’yi çok seviyorum. Onları tartışırken görürken Turabi’yi hiç fark etmez benim için Mustafa, Adem, Anıl… Üzülüyorum çünkü ben Turabi çok ılımlı bir insan normalde, güzel bir tartışabilecek bir adam normalde. Neden bu kadar dikleşiyorlar anlayamıyorum, anlam veremiyorum.

Survivor Berna'dan Adem ve Turabi'ye 'sınır geçmeyin yanarsınız' mesajı 7

SURVİVOR TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SURVIVOR’DA SULAR DURULMUYOR

Adem ile Turabi arasında yaşanan gerilim 84. bölümde de sürüyor. Adem, ‘Ben onun için çok büyük bir engelim. Bunun farkındayım. Çok büyük bir engelim. Madem onlar bu yolu seçtiler. Seçsinler. Ben yine onların oyununu bozacağım.’ dedi. Turabi ise ‘Kendi tarihimin en büyük ayaklanmasını başlatıyorum. Ey kendim! Hazırlan. Kendime geliyorum.’ diyerek yeni bir meydan okumada bulundu.