Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor Nazenin hayatının şokunu yaşıyor

Survivor Nazenin hayatının şokunu yaşıyor

tarafından ker_def

Survivor Nazenin’e büyük şok!

Bir kafede aracını valeye teslim eden Survivor’ın eski yarışmacılarından Nazenin Tokuşoğlu’nun aracı kayboldu. Aracın çalınıp plakasının değiştirildiği anlaşıldı. Çalanlar yakalandı, haklarında 17 yıla kadar hapis isteniyor.

Vatan’dan Çağdaş Ulus’un haberine göre Survivor’ın eski yarışmacılarından gazeteci Nazenin Tokuşoğlu’nun kafede valeye teslim ettiği arabası çalındı.

Arabanın kafede vale olarak çalışan Hasan Ayyıldırım tarafından sabıkalı arkadaşlarına verildiği ve araca sahte plaka takılarak Şişli’de yağma suçuna karıştırıldığı ortaya çıktı İstanbul Yeşilköy’de bulunan ‘Hubble Bubble’ adlı kafede meydana gelen olay şöyle gelişti; Kafeye müşteri olarak giden gazeteci Nazenin Tokuşoğlu aracını valeye bıraktı. Aracın anahtarını teslim alan vale Hasan Ayyıldırım çeşitli suçlara karışan sabıkalı arkadaşlarını arayarak aracı onlara verdi. Arabayı Yıldırım’dan alan 5 şüpheli önce arabaya sahte plaka taktı, ardından araçla Şişli’de yağma işine karıştı. Olay yerinden kaçarken Fatih’te kazaya karışan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Şüphelilerden sabıkası bulunan şüpheli Edip Çetin kaza mahallinden kaçarak izini kaybettirirken, Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede şüpheliler hakkında ‘hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak’ ve ‘nitelikli hırsızlık’tan 17 yıla kadar cezası istendi. Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede; “Yeşilköy’de bulunan Hubble Bubble adlı kafeye saat 22.30 sıralarında Audi marka aracıyla giden gazeteci Nazenin Tokuşoğlu 34 JP 1086 plakalı aracını Hasan Ayyıldırım isimli vale görevlisine teslim etti. Ayyıldırım’da aracı arkadaşları olan diğer sabıkalı-şüpheliler Edip Çetin, Sadettin Demir, Ferhat Doğan, Mustafa Damar ve Ebubekir Altuboğa’ya verdi. Birlikte hareket eden 5 şüpheli önce aracın plakalarını değiştirerek araca 34 LZ 6051 no’lu sahte plakaları taktı. Ardından Şişli’de yağma suçuna karıştı. Bu suç sonrası araçla kaçan zanlılar Fatih’te kaza yaptı. Kaza yaptıktan sonra 4 şüpheli yakalanırken Edip Çetin kaçmayı başardı” denildi.

‘Zararımı ödeyin’ diyor

Savunması alınan vale Hasan Ayyıldırım iddiaları kabul etmezken, Tokuşoğlu’nun aracının anahtarlarını açık dolaba bıraktığını, aracın ne şekilde çalındığını bilmediğini iddia etti. Çalıntı araçla birlikte yakalanan diğer şüpheliler ise çalıntı arabayı firari olan Edip Çetin’in getirdiğini öne sürdü. Şüpheli vale Hasan Ayyıldırım hakkında ‘hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma’ ve’ nitelikli hırsızlıktan 17 yıla kadar, diğer 5 şüpheli için ise ‘nitelikli hırsızlıktan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istendi. Öte yandan avukatı Çağrı Çetin aracılığıyla mahkemeye başvuran Tokuşoğlu maddi ve manevi zarar yaşamasına sebep olan davalı şirketten 40 bin TL maddi, 40 bin TL manevi olmak üzere 80 bin TL tazminat talep etti