Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor’a Okay ve Emre’nin kavgası damga vurdu!

Survivor’a Okay ve Emre’nin kavgası damga vurdu!

tarafından zk zk

Survivor Türkiye Yunanistan karşılaşmasında gergin anlar yaşandı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ilk dokunulmazlık oyununda heyecanlı anlar yarışmaya damga vurdu. Emre ile Okay arasındaki yaşanan tartışma büyüdü.

Survivor’da doğru eksilerek güçlü bir takıma dönüşen Beyaz takım son bölümde de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Survivor 2019’da haftanın ilk dokunulmazlık oyunda Siyah takım fark açarak öne geçmesine rağmen Beyaz takım gösterdiği performansla arayı kapattı 9-9 eşitliği yakalamayı başardı. Dokunulmazlık oyununda gergin anlar da yaşanmaya devam etti. Bora ile Emre’nin yarıştığı oyunda kenardan yarışmacısına destek veren Okay’ın “Emre’nin blokları yanlış, yapamadı” benzeri şekilde seslenmesi iki takım yarışmacıları arasında gerginlik yarattı.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

Murat Ceylan: Survivor’ın yaşam damarı dokunulmazlık oyununa hoş geldiniz. Bugün son dönemdeki en kritik oyunlardan birine çıkacak.

Bora: Bu noktada hiç kimse veda etmek istemez. Dört buçuk aydır buradayız ciddi bir emek verdik ama bugün bu oyun ada konseydi elenme tahtasında yer alacak ismi belirleyecek.

Okay: Baştan beri biz dokunulmazlıkta öndeydik fakat karşı takım doğru şekilde eksilince biz geriye düştük. Biz artık daha az kişiyiz ama bizde doğru şekilde eksildi. Umarım bugün kazanmayı başarırız.

Seda: Bugün moralimiz çok iyi ama mental olarak hep iyidik fakat karnımz doydu. Bugün kazanma olasılığımız çok daha fazla görüyorum.

Yusuf: Dokunulmazlık oyunu zaten hep önemli ama artık çok önemli bir döneme girdi. İki takımda kemikleşmiş hale geldi, kimse eksilmek istemiyor ama umarım biz kazanırız ve kimseyi göndermek zorunda kalmayız.

Survivor dokunulmazlık oyununu Beyaz takım kazandı.

Beyaz takım: 10 – Siyah takım: 9

RAKİBİNİN DİKKATİNİ DAĞITAN OKAY’A TEPKİ

Survivor yeni bölümünde Okay, dokunulmazlık oyununda Emre’nin dikkatinin dağıtmak için elinden geleni yaptı. Okay’ın bu tavrı başta Yusuf olmak üzere siyah takımdan büyük tepki gösterdi.

SURVİVOR ADASINDA KONUŞULANLAR

Bora: İki haftadır erzak ödülünü kaybediyorduk. Bu kez kazandık sadece karnımız doymadı aynı zamanda güç ve moral de kazanmayı başardık.

Seda: Geçtiğimiz oyunda Emre’nin bir hareketi oldu. Nikos atış yapmaya çalışırken önünde yavaşça geçti hem atmasına engel oluyordu hem de dil çıkardı. Daha sonra Yusuf’un yanına gittiğinde “Bir şey denedim ama olmadı” dedi. Ben Emre’yi en saf kişilerin biri olduğunu sanıyordum. Uzun zamandır yemek ödülünü kazanmış birinin böyle bir şey yapmasına anlam veremiyorum.