Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da olay var! Bu sefer Nagihan ile Merve birbirine girdi!

Survivor’da olay var! Bu sefer Nagihan ile Merve birbirine girdi!

tarafından ker_def
Survivor 2018 45. bölüm fragmanı! Nagihan ve Merve birbirine girdi!

Survivor 2018’in 13 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek olan 45. bölümünün tanıtımı yayınlandı. Survivor’da son bölümde iletişim oyununu kazanarak moral bulan Gönüllüler takımı bu defa yemek ödülünü almak için mücadele verecek. Survivor’ın yeni bölümünde oyun sırasında gerilim ise had safhaya çıkıyor. Merve Aydın ve Nagihan arasında sinirler geriliyor.

Survivor’un 45. yeni bölümünde, kazanan takımın yemek yiyeceği ödül oyununu Alp Kırşan sunacak. Yeni konseptle birlikte hiç oyun kazanamayan Gönüllüler takımı son bölümde şanssılığını kırmış ve iletişim oyununu kazanmıştı. Survivor boyunda ilk defa iletişim ödülü kazanan Gönüllüler takımı aileleriyle görüşme fırsatı buldu ve gözyaşları sel oldu.

Survivor’ın Cuma yayınlanacak olan yeni bölümünde, artık moral bulan Gönüllüler takımı bu defa yemek ödülünü kazanmak için sahaya çıkacak. Oyun öncesinde Hakan’ın ‘Bugün küllerinden doğan Gönüllüler ilk adımını atacak’ sözleri dikkat çekiyor. Oyun sırasında yaşanan tartışmalar yeni bölüme damga vuracak. Oyunda mücadele eden Merve Aydın ve Nagihan arasında sinirler geriliyor. Merve Aydın, ‘Nagihan uyduruyorsun ve uydurmaya devam et’ sözlerine çok sinirlenen Nagihan sert tepki gösteriyor.

TURABİ’DEN YENİLGİYE İLGİNÇ YORUM

Haftalar sonra Gönüllüler’e ilk defa oyun kaybeden Ünlülüler takımından Turabi, ilginç bir yorumda bulundu. Takım olarak egolarının yükseldiğini söyleyen Turabi, ‘Survivor’ı tahterevalli olarak düşünün. Bir tarafın yenilgisi ağır basarsa, diğer tarafın egosu havaya kalkar. Gönüllüler o kadar çok yenildi ki bizim egomuz ağır bastı ve her oyunu alırız sandık.’ dedi.

Survivor 2018’de Cumali Akgül Gönüllüler’den Ünlüler takımına geçti mi? Survivor’da Gönüllüler takımı yarışmacılarının Cumali ile ilgili isteğinin değerlendirildiğini dile getiren Alp Kırşan konuyla ilgili kararı yarışmacılara açıkladı.

Survivor'da olay var! Bu sefer Nagihan ile Merve birbirine girdi! 7

Survivor’da Cumali Ünlüler takımına geçti mi? Alp Kırşan açıkladı

Survivor 2018’de son ada konseyinde Nagihan Karadere’den gelen talep ile Survivor tarihinde bir ilk yaşanmıştı. Takım olarak oyun kazanamadıkları için çok zor durumda olduklarını söyleyen Nagihan, Cumali’nin sürekli sayı kaybetmesi nedeniyle karşı tarafa geçmesini istedi.

Acun Ilıcalı bu isteğin önce değerlendirilip ardından yanıtlanacağını açıklamıştı. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nagihan’ın Cumali isteğine sıcak bakmadığını duyurmuştu. Ilıcalı, Gönüllüler takımının son oyunları 10-8, 10-9 gibi az farklarla kaybettiğini ve Cumali’yle de birlikte oyun kazanbileceklerini inandığını söyleyerek, ’10-9 kaybettikleri voleybol oyununda Cumali mi vardı?’ diye sormuştu. Cumali’nin karşı takıma geçip geçmediği ise Survivor’ın yeni bölümünde netlik kazandı.

Alp Kırşan, son bölümde Acun Ilıcalı’nın kararını açıkladı. Alp Kırşan ekip olarak alınan kararı açıklayarak, ‘Gönüllüler takımının bazı istekleri olmuştu. Cumali’nin karşı takıma geçmesi ile ilgili. Bu isteklerinin mümkün olmadığı anlaşıldı. Cumali’ye başarılar diliyoruz.’ dedi.